ANGELSKE KARTE

angel_140.jpg

Kaj vam danes sporoča vaš angel? 

Pošljite SMS
ANGEL6 na 3883

 

 

 
VEDEŽEVANJE POROKA

poroka_125.jpg

Se bosta poročila?

Pošljite SMS s ključno besedo:

POROKA6 na 3883
in izvedite takoj!

 
VEDEŽEVANJE LJUBEZEN 
Kako najti pravo ljubezen?

par_125.jpg

Ali boste našli pravo ljubezen?

Pošljite SMS s ključno besedo:

LJUBEZEN6 na 3883
in izvedite takoj!

 

 
KARIERA IN FINANCE
Je denar ključ do sreče?

_140.JPG

Se boste rešili finančnih težav? Kaj vam pravijo karte?

Pošljite SMS s ključno besedo:

FINANCE6 na 3883
in izvedite takoj!

 

kosmika_trgovina_darila_za_novo_leto_1.png

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop

Potrebujete nasvet ali namig iz horoskopa za tekoči teden? Potem ste na pravem mestu. Tedenski horoskop najdete v zavihkih na levi, kjer lahko izberete svoje horoskopsko znamenje in si vsak teden preberete, kaj vam tedenski hroskop napoveduje za teden ki prihaja. Znamenje horoskopa, v katerem se rodimo, zaznamuje naše osebnost in obnašanje ter nas hkrati razlikuje od oseb, ki so rojene pod drugim znamenjem horoskopa. Medtem ko obstajajo splošne značilnosti posameznih horoskopskih znamenj, lahko astrologi napovejo tudi, kaj nas čaka v prihajajočem tednu na različnih področjih našega življenja v tedenskem horoskopu.

 

Tedenski horoskop za prihajajoči teden je objavljen vsak petek zjutraj in vam ponuja dober vpogled v prihajajoči teden – kaj vas čaka na področju ljubezni, dela, šole, denarja itd.

 

Za boljši pogled v vaš teden pošljite SMS z besedilom TAROT6 na 3883.

 

Če vas zanima več o horoskopu, kliknite na vir: HOROSKOP

Horoskop od 19.6.2017 do 25.6.2017

 

oven.jpgOVEN
Čeprav znate biti zelo ljubeči in predani, boste v tem tednu v ljubezni precej zadržani. V najslabšem primeru boste čustveno popolnoma hladni, zaradi česar bo najbolj trpel vaš partner. V sredini tedna vas bo prevzela negativna energija, a jo boste lahko spremenili v kreativno, ki vam bo dala nadvse pozitivne rezultate, če se boste le malce potrudili. V službi boste blesteli, nad vami bodo navdušeni sodelavci, še posebej pa nadrejeni. Razmišljali boste o večji naložbi na finančnem področju, vendar ker čas ne bo najbolj primeren, raje še malce počakajte. Samski boste proti koncu tedna kipeli od energije in zanosa. Prejeli boste veliko povabil na zabave, vendar vas nobeno ne bo navdušilo. Če vam ne bo do druženja, se raje posvetite svojim konjičkom, ki vas bodo temeljito sprostili.

bik.jpgBIK
Sledi zelo dinamičen teden. Imeli boste ogromno dela in zadolžitev na vseh področjih. Do partnerja boste nadvse zahtevni, kar pa bo lahko povzročilo slabo voljo in marsikateri prepir. Pazite, da ne boste pretirano dlakocepski. V prvi polovici tedna boste psihično in fizično zelo močni, kar vam bo pomagalo pri ustvarjanju in delu. V sredini tedna vas bo neka situacija ali novica iztirila, kar bo povzročilo nekaj zamud, vendar pa boste kljub temu vse uspešno opravili še pred koncem tedna, ko se bodo bližali roki. V drugi polovici tedna se vam obetajo spremembe na finančnem področju. Z zaslužkom ali ponujeno plačo ne boste zadovoljni, kar bo povzročilo nesoglasja in napetost v službi oziroma na poslovnem področju. Tudi večjim izdatkom se v tem tednu izogibajte.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

dvojcka.jpgDVOJČKA
Zapomnite si, da konec koncev ni pomemben cilj, ampak pot do njega. To je tisto, kar vas bo resnično zaznamovalo in iz česar se boste naučili veliko pomembnega za življenje. Zato kar pogumno pot pod noge. Prva polovica tedna vas bo presenetila z nekim izzivom, iz katerega boste odšli močnejši. Morda boste v njem celo spoznali svoje prave prijatelje. Kakorkoli že, bodite srečni zaradi dane izkušnje. V sredini tedna boste močno utrujeni in izčrpani, poleg tega boste morda staknili kakšno virusno obolenje, zato previdno pri zdravju. Glejte, da boste zaužili dovolj vitaminov, ki naj bodo v naravni obliki. Proti koncu tedna se boste posvetili domačim. To storite še posebej v primeru, da jih že dalj časa zapostavljate. Oddahnili si boste.

rak.jpgRAK
Na začetku tedna se boste z večjo lahkoto kot običajno lotevali vsakodnevnih obveznosti, kar vam utegne prinesti določen uspeh na službenem ali poslovnem področju. Če vas do sedaj nadrejeni še niso opazili, ste lahko prepričani, da vas bodo v teh dneh. Vzporedno s spremembami v službi pa si lahko obetate tudi spremembe na finančnem področju. Ne bo pa v tem tednu ugodno za kakršnekoli naložbe, saj boste nagnjeni k naivnosti in nepremišljenosti. Iz tega razloga ne nasedajte osebam, ki vas bodo skušali spraviti v kakršnekoli finančne posle. Ostanite zvesti sebi in poznanim potem. Tudi na zasebnem področju se pazite prevelike zaupljivosti, saj bi vas ta utegnila popeljati v pogubo. Ne zapletajte se.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

lev.jpgLEV
Morda boste v tem tednu malenkost prestrašeni, saj se vam bo zdelo, da se vse odvija z naglo hitrostjo. Nič ne bo tako grozno, kot se vam bo zdelo, le času boste morali pustiti čas. Bolj marljivi kot boste v tem tednu, bogatejše rezultate boste lahko želi v naslednjem. V službi vas utegnejo opaziti nadrejeni in vam ponuditi kar nekaj mamljivih ponudb. Morda pa se vam bo celo ponudila priložnost za novo delovno mesto. V vsakem primeru se boste znašli pred prelomnico na poslovnem področju. Precej bolj umirjeno pa bo sprva v zasebnosti, morda vas bo na trenutke celo utesnjevala rutina. Ne dovolite, da bi vam kdorkoli vsilil svoje želje, saj veste, da imate moč presojati o vašem življenju le vi. Proti koncu tedna boste bolj kot kadarkoli potrebni sprostitve, zato si jo le privoščite.

devica.jpgDEVICA
Čeprav se vam bo na trenutke zdelo, da ste se izvlekli iz najhujšega, vas prave preizkušnje šele čakajo. Nikar se ne ustrašite sprememb, ampak jih raje z odobravanjem sprejmite. Iz njih se boste mnogo naučili, zato ne zapirajte poti vsemu tistemu, kar se mora zgoditi. Pred vami se poti šele odpirajo. V prvih dneh tedna boste več pozornosti namenjali službenemu oziroma poslovnemu področju. Še posebej vsi tisti, ki ste ravnokar nastopili z novim delovnim mestom, boste tako fizično kot psihično močno zaposleni preko celega tedna. Četudi se vam bo na trenutke zazdelo, da bi bilo najlažje odnehati, bo ravno to pravi čas, da iz celotne situacije potegnete največ. Z vašim poslovnim uspehom pa se bo močno spremenilo tudi stanje na bančnem računu.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

tehtnica.jpgTEHTNICA
V tem tednu boste sprejeli kar nekaj pomembnih odločitev, čeprav se pravzaprav še ne boste takoj zavedli njihove pomembnosti. Četudi se vam sprva še ne bodo zdele pomembne, ravnajte nadvse preudarno in premišljeno. Naj vas ne zavedejo nasveti in komentarji ljudi, ki ne poznajo celotne situacije. Saj veste, da ste le vi tisti, ki imate sposobnost odločati o vašem življenju. V službi se bo na vas zgrnila dodatna odgovornost, kar vas bo sprva močno skrbelo, vendar boste kaj hitro našli pot do vsake rešitve. V ljubezni pa vsaj v prvi polovici tedna ne bo prišlo do nikakršnih sprememb, nekaj pa jih lahko pričakujete proti koncu tedna. Če se boste znašli v precepu, ostanite potrpežljivi.

skorpijon.jpgŠKORPIJON
V tem tednu dobro premislite, preden se boste česarkoli lotili. Nagnjeni boste namreč k površnosti in napačnim odločitvam. Obetajo se primerni dnevi za vlaganje na finančnem področju, vendar se pred tem posvetujte z osebo, ki se na te stvari spozna. Ne računajte na čudež, čeprav bo čas za to primeren. Dobro preglejte vaše finančno stanje, da boste vedeli, kaj sploh lahko pričakujete. Kakršnakoli nerealna pričakovanja bi vas lahko spravila v slabo voljo. Spremembe, ki se vam bodo dogajale na vseh področjih, vas bodo najprej spravile v agonijo, vendar se boste sčasoma privadili nanje. Kvalitetnejše in bolj pestro bi živeli, če bi bili malenkost bolj odprti za novosti. Na dopust se še posebej pripravite.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

strelec.jpgSTRELEC
Že začetek tedna bodo zaznamovali konflikti, ki se jim ne boste mogli izogniti. Zdelo se vam bo, da je ves svet vpet v načrtovanje počitnic, le vi morate delati. Ker boste potrebovali mir za delo in počitek, vas bo vsa ta evforija spravljala ob živce. Poleg tega vas bo strah, da ne boste vsega opravili pravočasno. Ne obremenjujte se preveč, saj so ljudje v tem času precej manj zahtevni in bolj popustljivi. Naredite, kolikor boste lahko, ostalo pustite za prihodnji teden. Finančno področje bo zadovoljivo, saj ste privarčevali kar nekaj denarja, ki ga boste lahko uporabili za nenačrtovane nakupe. Ne pozabite na vaše najdražje. Do partnerja bodite še posebej potrpežljivi, saj ga bodo ta teden pestile težave. Primite ga za roko in se skupaj kam odpravita.

kozorog.jpgKOZOROG
Pri vseh situacijah boste preveč čustveno reagirali, kar je pri vas pogost pojav. Znašli pa se boste pred oviro, kjer boste morali uporabiti predvsem svoj razum, saj bo le tako možna rešitev. Ta teden bo potekal v znamenju blage depresije, saj boste preveč razmišljali o dosedanjih dosežkih, s katerimi niste v celoti zadovoljni. Ne uničite dobrega vzdušja z negativnimi mislimi, ki po vrhu vsega sploh niso realne. Raje se posvetite postavljanju temeljev za spremembe. Vsaka vrsta osebne rasti je namreč pogojena le z njimi. Stvari vzemite v svoje roke in s pozitivnim pristopom zajadrajte v prihodnost. Vezanim bo te dni družbo delal partner, samski pa se sprostite na norih zabavah, v družbi prijateljev.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

vodnar.jpgVODNAR
Imeli boste ogromno energije, ki jo boste lahko izrazili šele ob koncu tedna. Prej namreč ne boste imeli časa za kakršnokoli zabavo ali sprostitev. Vneto se boste posvečali opravkom, ki jih morate dokončati še pred začetkom naslednjega tedna. Prav je tako, saj boste le tako vanj vstopili neobremenjeno. Že boste kovali načrte za prihodnost in vneto čakali, da jih boste lahko uresničili. Izredno optimistični boste glede vsega, zato si vas bo marsikdo želel imeti ob sebi tudi ob koncu tedna. Ponudbi se odzovite, saj bo to noč, ki je še dolgo ne boste pozabili. Če ste samski, boste lahko srečali osebo, ki vam še dolgo ne bo dala miru. Morda se boste celo zaljubili. Vezanim bo v tem tednu dobro voljo uničil le prepir, a boste vse težave hitro zgladili.

ribi.jpgRIBI
Že na začetku tedna se vam obeta ponudba, ki je nikakor ne zavrnite. Še dolgo ne boste dobili take priložnosti, zato jo zagrabite, če jo boste le lahko. Ljubezenskih težav v tem tednu ne boste imeli, saj boste tako veseli in dobro razpoloženi. Obremenjeni boste le e z zadnjimi pripravami na veliko zabavo ali s pakiranjem, če bosta s partnerjem pobegnila na počitnice. V vsakem primeru se boste imeli odlično, zato poskrbite, da ne bo šlo nič narobe. Ob koncu tedna vas bodo želeli imeti ob sebi družinski člani, nad čemer ne boste ravno navdušeni. Obiščite jih, saj je to zaradi vašega urnika prava redkost. Nerešene družinske težave pustite ob strani, da ne boste srečanja spremenili v boj.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja