ANGELSKE KARTE

angel_140.jpg

Kaj vam danes sporoča vaš angel? 

Pošljite SMS
ANGEL6 na 3883

 

 

 
VEDEŽEVANJE POROKA

poroka_125.jpg

Se bosta poročila?

Pošljite SMS s ključno besedo:

POROKA6 na 3883
in izvedite takoj!

 
VEDEŽEVANJE LJUBEZEN 
Kako najti pravo ljubezen?

par_125.jpg

Ali boste našli pravo ljubezen?

Pošljite SMS s ključno besedo:

LJUBEZEN6 na 3883
in izvedite takoj!

 

 
KARIERA IN FINANCE
Je denar ključ do sreče?

_140.JPG

Se boste rešili finančnih težav? Kaj vam pravijo karte?

Pošljite SMS s ključno besedo:

FINANCE6 na 3883
in izvedite takoj!

 

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop

Potrebujete nasvet ali namig iz horoskopa za tekoči teden? Potem ste na pravem mestu. Tedenski horoskop najdete v zavihkih na levi, kjer lahko izberete svoje horoskopsko znamenje in si vsak teden preberete, kaj vam tedenski hroskop napoveduje za teden ki prihaja. Znamenje horoskopa, v katerem se rodimo, zaznamuje naše osebnost in obnašanje ter nas hkrati razlikuje od oseb, ki so rojene pod drugim znamenjem horoskopa. Medtem ko obstajajo splošne značilnosti posameznih horoskopskih znamenj, lahko astrologi napovejo tudi, kaj nas čaka v prihajajočem tednu na različnih področjih našega življenja v tedenskem horoskopu.

 

Tedenski horoskop za prihajajoči teden je objavljen vsak petek zjutraj in vam ponuja dober vpogled v prihajajoči teden – kaj vas čaka na področju ljubezni, dela, šole, denarja itd.

 

Za boljši pogled v vaš teden pošljite SMS z besedilom TAROT6 na 3883.

 

Če vas zanima več o horoskopu, kliknite na vir: HOROSKOP

Horoskop od 15.9.2014 do 21.9.2014


oven.jpgOVEN
Pred vami je uspešen teden. V prvi polovici tedna boste navdušeni nad novimi idejami, ki bodo poživile vašega duha in telo. Polni boste motivacije in optimizma, zato vam bo skoraj vse, česar se boste lotili, tudi uspelo. K temu bo še dodatno pripomogel partner ali dober prijatelj, s katerim boste sredi tedna preživeli veliko časa. Takrat bo najbolj ugoden čas za uresničitev dolgotrajnih načrtov, zelo ugodno pa bo tudi za investicije ali izpeljavo kakšnega dogodka. Torej, če je to del vaših načrtov, jih začnite uresničevati. proti koncu tedna se boste rešili nečesa, kar vas že dalj časa obremenjuje. To bo pomagalo, da boste spet svobodno in polno zadihali. V drugi polovici tedna boste dosegli vrhunec. Kar boste prej sejali, boste sedaj želi. Pripravite se na bogate rezultate.

bik.jpgBIK
V prvi polovici tedna ne bo šlo, kot bi si želeli. Ljudje bodo neprestano nekaj želeli od vas in v sredini tedna boste že prav utrujeni. Ravno ko boste mislili, da ne zmorete več, pa se bodo stvari umirile. Družabni dogodek, ki se ga boste udeležili sredi tedna, vas bo napolnil z energijo in močjo. Začeli boste uresničevati cilje. Pri nekaterih boste uspešni, pri drugih manj. Četudi vam sprva ne uspe, ne obupajte, ampak počakajte primernejši čas. Nedvomno bo prišel. V ljubezni bo ponovno veliko konfliktov in prepirov. S partnerjem ne bosta usklajena, poleg tega bosta imela popolnoma različno mišljenje. Bodite prilagodljivi in poskusite misliti na druge, ne le nase. Partner bo to začutil in posledično se bo spremenil tudi on. Konec tedna nadzorujte svoj temperament na vseh področjih.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

dvojcka.jpgDVOJČKA
Še posebej v prvi polovici tedna boste zelo samozavestni. To vam bo pri marsičem v pomoč. Poleg tega boste v središču dogajanja, kar bo še dodatno vplivalo na vašo pozitivno samopodobo. Pazite, da se ne prevzamete, saj zna biti padec trd. Dokler ste na vrhuncu svojih moči, poskusite opraviti čim več obveznosti, tudi tiste, ki vam niso najbolj pisane na kožo. V sredini tedna vas čaka izziv, ki ga boste uspešno opravili, če se le ne boste precenili. Tudi proti koncu tedna boste imeli veliko energije, ki bo kar čakala na to, da jo uporabite. Konec tedna bo v znamenju odločitev. Če boste imeli dolg jezik, se boste zapletli v konflikt, iz katerega boste strahopetno pobegnili. Bolje je, da ostanete in zadevo razčistite. Uporabite svoje atribute, pa ne bo večjih težav.

rak.jpgRAK
Prva polovica tedna bo v znamenju ljubezni. Nežni in ljubeči boste, nad čemer bo partner navdušen. V vseh pogledih boste odličen ljubezenski partner. Če je zveza že dolgotrajna, bosta celo razmišljala o pomembnem koraku naprej. Preden se česarkoli lotita, se prepričajta, da si to resnično želita. Samski pa lahko pričakujete povabilo s strani osebe, ki jo boste v naslednjih dneh še večkrat srečali. Proti sredini tedna se bo pokazala velika težnja po odločnosti, saj se kažejo problemi ali izzivi. Ker vam ta lastnost ni najbolj pisana na kožo, vam situacija zna povzročiti marsikatero nevšečnost. Če se boste znašli v slepi ulici, se pogovorite s partnerjem ali prijatelji. Računajte na njihovo pomoč. V financah se vam še posebej proti koncu tedna kažejo priložnosti. Izkoristite jih.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

lev.jpgLEV
Razprtijam v ljubezni se ne boste mogli izogniti. V najslabšem primeru se bo v vse skupaj dodatno vmešala še tretja oseba, kar vas bo neizmerno ujezilo. Upravičeno boste jezni, saj niste krivi za nastalo situacijo. Če imate partnerja, bo posledica vsega neodločnost in spremenljivo razpoloženje. Ne boste točno vedeli, česa si sploh želite. Glede na okoliščine so občutki popolnoma normalni. Od tega, kako močno zvezo imata, je odvisno, ali bosta ostala skupaj ali ne. V sredini tedna bo zatišje pred nevihto. Stvari se bodo malenkost pomirile, konec tedna pa eksplodirale z vso močjo. Pripravljeni bodite na besedni boj. Ostanite, kar se da razumski. Bolj kot za čustveno področje bodo ti dnevi ugodni za finance, zato poskusite iztržiti kar največ iz ponujenih priložnosti.

devica.jpgDEVICA
Na začetku tedna vas bodo preganjale finančne skrbi. Ne boste se ravno kopali v denarju, kar vas bo spravljalo v slabo voljo. Situacija se bo kmalu izboljšala, le potrpežljivi bodite. Na službenem področju bo prišlo do sprememb. Če boste želeli uspeti, boste morali tvegati, a nihče vam ne bo mogel zagotoviti, da se vam bo obrestovalo. Ampak saj veste, ravno to je smisel tveganja. V sredini tedna bo vaše počutje odlično, tudi skrbi boste dali na stran. Prepustili se boste toku, kar vse preredko naredite. Oglasila se vam bo oseba, do katere ste imeli v preteklosti močna čustva. To vas bo rahlo vrglo iz tira, vendar ne bo nič usodnega. Konec tedna bo nastala izrazita potreba po soočenju z resnico. Pred nečem si boste namreč zatiskali oči. Saj veste, da tako ne gre več.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

tehtnica.jpgTEHTNICA
Dobro premislite o naslednjem koraku. Že na začetku tedna boste namreč morali jasno izraziti svojo odločitev. Obenem bo nastopil čas, da se znebite stvari, ki vas obremenjujejo. Čeprav se boste od nekaterih težko ločili, vedite, da je to v vaše dobro. Le tako boste lahko zaživeli polno življenje. Finančno stanje bo zadovoljivo, celo zelo dobro. Uživali boste v sadovih preteklega dela. Sredina in druga polovica tedna bosta v znamenju ljubezni. Ponudila se vam bo priložnost za novo ljubezensko zvezo, obenem pa boste z mislimi še pri stari. Če menite, da še niste pripravljeni nanjo, bodite iskreni. Le tako ne boste nikogar prizadeli. Če si boste zatiskali oči pred resnico, pa se bo vse skupaj končalo z vsaj enim strtim srcem. Bodite iskreni do sebe in do drugih.

skorpijon.jpgŠKORPIJON
Tedna ne boste začeli po svojih željah. Nekaj se bo za vedno končalo in to ne nujno po vaši volji. Čeprav bo sprva to za vas težko, boste kmalu sprejeli dejstvo in nadaljevali svojo pot. Še pred sredino tedna boste na nekem področju dosegli uspeh. Vse skupaj vas bo presenetilo. Takrat boste tudi prejeli novico, ki vas bo močno razveselila. Nanjo ste dolgo čakali. S finančnim stanjem boste le delno zadovoljni, lahko se celo zgodi, da si boste morali sposoditi nekaj denarja. Če bo potrebno, vam bo na pomoč priskočil partner. Konec tedna bo precej vesel. S svojim izvoljencem ali izvoljenko bosta utrdila zvezo. Oba bosta polna strasti, tak pa bo tudi vajin odnos. Vedeli boste, da imate ob sebi osebo, ki si jo resnično želite. To ima neprecenljivo vrednost.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

strelec.jpgSTRELEC
Ponudbi, ki jo boste prejeli, se kar ne boste mogli upreti. Ničesar ne morete izgubiti, zato se brez strahu podajte novim izzivom naproti. Začetek tedna bo za vas rahlo stresen, saj se ne bo odvijalo po načrtih. Možno je tudi, da se boste morali določeni stvari odpovedati. Skušajte ostati optimistični in se osredotočite na pozitivno plat. V sredini tedna vam bo pri uresničevanju zadanega pomagala vaša odločnost. Naj vas ne bo strah pokazati svojega pravega obraza. Na ljubezenskem področju se kaže razočaranje. Kmalu za tem pa bo nepričakovano posijalo sonce. Ali se boste pobotali s partnerjem ali pa na novo zaljubili. Kakorkoli že bo, boste presrečni. Še posebej proti koncu tedna, boste veliko razmišljali o svoji karieri. Dvomili boste v izbor prave poti.

kozorog.jpgKOZOROG
Opustili boste željo, za katero ste se zagreli v zadnjih dneh. Morda je bolje tako. Na začetku tedna vas bo nekaj pretreslo. To ne bodo najlepši dnevi za vas, vendar se bo prav hitro obrnilo na bolje. V prvi polovici tedna se vam največ lepega obeta na ljubezenskem področju. S partnerjem bosta našla skupni jezik, kar bo pravi blagoslov, če ste samski, pa si lahko obetate avanturo. V vsakem primeru vam ne bo dolgčas. Izkoristite ugodne vplive, saj boste že ob koncu tedna doživeli stik z realnostjo. Ponovno se bodo vrnili prepiri in nesoglasja. Včasih boste imeli občutek, kot da uživata v konfliktih. Pestro ljubezensko dogajanje boste zamenjali za večer s prijatelji. Nasmejali se boste, kot že dolgo ne. Za trenutek boste dali skrbi na stran. S financami se ta teden ne boste obremenjevali.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

vodnar.jpgVODNAR
Vmešali se boste v prepir, v katerem boste nastopili v vlogi sodnika. Če boste pristranski, si boste nakopali kup sovražnikov. Velikokrat v tem tednu boste imeli občutek, da opravljate Sizifovo delo, pa naj bo to v službi ali na zasebnem področju. Naj vas potolaži, da gre samo za občutek. Kmalu boste lahko zrli v rezultate, zato dajte vse od sebe. Na finančnem področju bodo v teku neka pogajanja glede denarja. Lahko da si ga boste sposodili ali pa bo nekdo s podobno prošnjo prišel do vas. Pazite, komu posodite denar. V sredini tedna boste precej nemirni, kar bo razlog mnogim konfliktom. Nergali boste praktično glede vsega. Zares težko vam bo ustreči. Do partnerja boste odrezavi, na trenutke celo nesramni. Povračilo boste dobili, ko boste najmanj pričakovali.

ribi.jpgRIBI
Omahovanje v tem primeru res ni priporočljivo. Še posebej v prvi polovici tedna bo potrebno precej več odločnosti, kot ste jo navajeni pokazati. Konkurenca je huda, zato si napake ne smete privoščiti. Finančno stanje v tem tednu ne bo zavidljivo. Boste pa stanje lahko popravili v drugi polovici tedna, ko bo prvi krajec omogočal primeren čas za investicije. Če boste ukrepali v pravem trenutku, se vam kaže neverjeten preobrat. V sredini tedna bo v ospredju ljubezen. S partnerjem bosta utrdila odnos, ki je bil že pošteno načet. Če ste samski, si privoščite razuzdan večer s prijatelji ali prijateljicami. Ne bo vam žal. Za konec tedna si boste zastavili nek cilj. Njegova uresničitev pa bo zahtevala vso vašo moč in pogum. Telesno zdravje bo dobro.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja