ANGELSKE KARTE

_140.JPG

Kaj vam danes sporoča vaš angel? 

Pošljite SMS
ANGEL6 na 3883

 

 

 
VEDEŽEVANJE POROKA

poroka33.jpg

Se bosta poročila?

Pošljite SMS s ključno besedo:

POROKA6 na 3883
in izvedite takoj!

 

 
VEDEŽEVANJE LJUBEZEN 
Kako najti pravo ljubezen?

ljubezen2.jpg

Ali boste našli pravo ljubezen?

Pošljite SMS s ključno besedo:

LJUBEZEN6 na 3883
in izvedite takoj!

 

 
KARIERA IN FINANCE
Je denar ključ do sreče?

_140.JPG

Se boste rešili finančnih težav? Kaj vam pravijo karte?

Pošljite SMS s ključno besedo:

FINANCE6 na 3883
in izvedite takoj!

 

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop

Potrebujete nasvet ali namig iz horoskopa za tekoči teden? Potem ste na pravem mestu. Tedenski horoskop najdete v zavihkih na levi, kjer lahko izberete svoje horoskopsko znamenje in si vsak teden preberete, kaj vam tedenski hroskop napoveduje za teden ki prihaja. Znamenje horoskopa, v katerem se rodimo, zaznamuje naše osebnost in obnašanje ter nas hkrati razlikuje od oseb, ki so rojene pod drugim znamenjem horoskopa. Medtem ko obstajajo splošne značilnosti posameznih horoskopskih znamenj, lahko astrologi napovejo tudi, kaj nas čaka v prihajajočem tednu na različnih področjih našega življenja v tedenskem horoskopu.

 

Tedenski horoskop za prihajajoči teden je objavljen vsak petek zjutraj in vam ponuja dober vpogled v prihajajoči teden – kaj vas čaka na področju ljubezni, dela, šole, denarja itd.

 

Za boljši pogled v vaš teden pošljite SMS z besedilom TAROT6 na 3883.

 

Če vas zanima več o horoskopu, kliknite na vir: HOROSKOP

Horoskop od 21.4.2014 do 27.4.2014


oven.jpgOVEN
Miniti bo moralo še precej časa, preden boste razumeli smisel in pomen dogajanja. Čeprav ste v tem trenutku še povsem izgubljeni, pa verjemite, da bo to razodetje nekoč prišlo. Velikokrat se življenje odvija tako, da ne razumemo povsem, kaj nam želi povedati, vendar se na koncu vse dobro izide. Na delovnem mestu bo po vsej verjetnosti že v tem tednu prišlo do sprememb. Na trenutke utegne biti delo precej težko in naporno, vendar pa se boste sčasoma privadili na novosti. Če vam bodo predstavili nekega novega sodelavca ali pa boste začeli delati na novem projektu, glejte, kakšen prvi vtis boste pustili. Priložnosti za popravek namreč ne bo, zato pazite, kaj boste počeli. Nekaj nesoglasij bo proti koncu tedna možnih tudi doma.

bik.jpgBIK
Rutina v službi vas že močno obremenjuje, zato premislite, kako jo boste razbili. Če ste prepričani, da na obstoječem delovnem mestu ne morete več napredovati, je čas, da razmislite o zamenjavi zaposlitve. Ne slepite se, ampak najprej sebi odkrito priznajte, kaj si želite. V prvih dneh tedna se težave utegnejo pojaviti tudi na partnerskem področju, saj boste spoznali, da ob sebi nimate istega človeka kot včasih. Veste, da se ljudje spreminjamo, zato partnerja ne obtožujte za vse tisto, česar ne zmorete niti sami. Kar pogrešate v vašem odnosu, skušajte nadoknaditi. V drugi polovici tedna se boste po dolgem času v celoti sprostili. Poskrbeli boste, da bo vaše počutje res dobro.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

dvojcka.jpgDVOJČKA
Že v prvih dneh tedna se boste znašli v precepu, ki se bo nanašal predvsem na zasebno področje. Morda ne boste več vedeli, česa si resnično želite, kar vas bo močno begalo. Bolj ko boste želeli urediti misli in počistiti nered, ki bo nastal v vašem srcu, bolj se vam bo zdelo, da delate nekaj narobe. Ne silite z glavo skozi zid, saj veste, da na tak način ne boste ničesar dosegli. Raje stopite korak nazaj in se oddaljite od vsega, kar vas spravlja v slabo voljo. Sčasoma bodo stvari same našle svoje mesto, vi pa boste lahko končno zadihali in si oddahnili. Če se boste posluževali drastičnih ukrepov, vam bodo vaši domači in prijatelji stali ob strani. Proti koncu tedna vam utegne ponagajati tudi počutje, kar bo posledica stresa.

rak.jpgRAK
Pričarajte si čaroben teden, saj bo čas za to nadvse primeren. Občutek boste imeli, da lahko dosežete, kar si želite, na vaš optimizem pa bo dodatno vplivala ljubezen. Srce vam bo namreč popolnoma nepričakovano ukradla neka oseba in občutek boste imeli, da ste se znašli v nebesih. Popolnoma boste prevzeti od čustev in občutkov, ki vas bodo oblivali, razuma pa skorajda ne boste znali več uporabljati. Na poslovnem in finančnem področju ne bo večjih pretresov. Težave se bodo pojavile ob koncu tedna, ker se bodo v vaše življenje nenehno vtikali domači. Jasno postavite meje, saj se zdi, da vašega ugovarjanja sploh ne upoštevajo. Če vaše počutje ne bo najboljše, se bolj posvetite sami sebi in ugotovite, kaj delate narobe.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

lev.jpgLEV
Ne veste še, kako se boste znašli, a verjemite, da se bo pot kmalu pokazala sama od sebe. Ne ovirajte dogodkov in dovolite, da se zgodijo tako, kot se morajo. Če boste neprestano rinili z glavo skozi zid in boste na vsak način želeli doseči svoj cilj, vas bo spremljalo le razočaranje. Pogumno se spustite v neznano in videli boste, kaj vse ima življenje pripravljeno za vas. Na splošno je pred vami sila prijeten teden, če boste le znali slediti spremembam in novostim. V službi se vam obetajo manjši pretresi, zato glejte, da si ne boste nakopali nepotrebnih zamer. Vsakdo ima pravico do svojega lastnega mnenja, to je nekaj, kar se morate naučiti spoštovati. V partnerstvu bo situacija bolj umirjena, morda celo tako močno, da se boste na trenutke dolgočasili.

devica.jpgDEVICA
Po vsej verjetnosti se bo neka situacija končala povsem drugače, kot ste si zamislili, vendar nič zato. Morda pa bo konec koncev tako še najbolje. Je že res, da je težko odklopiti um ter spremeniti določena načela, vendar je ravno to tisto, kar boste morali storiti v tem trenutku. Ker s partnerjem v zadnjem času nista najbolj usklajena, vas bodo preganjale skrbi na čustvenem področju. Vse skupaj bo prišlo celo do točke, ko boste menili, da bo edino umik rešitev. Res ne bi bilo slabo, da bi stopili korak nazaj. Na situacijo poglejte še iz drugega zornega kota. Dovolite, da enkrat obvelja njegova, saj boste presenečeni nad rezultati. Samski se utegnete zaplesti v neke vrste ljubezenski trikotnik. Bodite zelo pazljivi.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

tehtnica.jpgTEHTNICA
Če boste v tem tednu še vedno tako zelo občutljivi, kot ste bili v minulem, lahko pričakujete nadvse prepirljiv teden. Tako s partnerjem kot tudi z ostalimi domačimi si boste neprestano v laseh, kar bo v odnosih pustilo globoke posledice. Težko boste vanje spet vnesli harmonijo in ravnovesje. Sprejmite določene kompromise, ki bodo zadovoljili vse. Potrebno bo veliko pogovorov, zato si zanje le vzemite dovolj časa. K sreči pa bo dogajanje precej bolj umirjeno na delovnem mestu, kjer ne bo nobenih pomembnih pretresov. Tokrat boste s sodelavci usklajeni, prav tako razumevajoči pa bodo tudi nadrejeni. Ta konec tedna boste veliko časa namenili prijateljem, ki vas že nekaj časa pogrešajo v svoji družbi. Nikar ne odlašajte.

skorpijon.jpgŠKORPIJON
Pred vami je prav prijeten teden, če boste le znali izkoristiti vse prednosti, ki vam jih bo prinesel. Ne dovolite, da bi vas nekdo odvrnil od zastavljenih ciljev, saj boste obžalovali, če boste vrgli puško v koruzo. Življenje je vaše, zato si ga organizirajte povsem po svoje. Še posebej tisti, ki imate že dalj časa težave s tem, da se borite sami zase, boste kmalu postavljeni pred izziv, v katerem boste morali storiti ravno to, če se boste želeli obdržati na tem položaju. Zase lahko poskrbite edino sami, zato ne čakajte na pomoč drugih. Vaše počutje bo dobro, razmislite le o omejitvi ali prekinitvi določenih razvad.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

strelec.jpgSTRELEC
Ne storite česa nepremišljenega, saj vas bodo v tem tednu večkrat prevzela čustva, med njimi pa tudi različne negativne misli. Jeze nikar ne stresajte na partnerja, v kolikor ga ne želite še dodatno prizadeti, ampak raje poskusita najti rešitev, ki bo zadovoljila obe strani. V službi se boste v prihodnjih dneh ukvarjali z raznolikimi zadevami. Mnoge od njih bodo za vas povsem nove, zato vas bo na trenutke morda prevzela panika. Verjemite, da se boste vsega priučili, če boste le pokazali določeno mero volje in poguma. V sredini tedna bodo možne tudi težave s slabim počutjem, vendar jih boste z veliko mero sprostitve lahko odpravili. Vzemite si dovolj časa zase.

kozorog.jpgKOZOROG
Na delovnem mestu se boste znašli v popolni nemilosti, vendar nikar ne obupajte. Prej ali slej se bo pokazala rešitev, s pomočjo katere se boste rešili iz zapletene situacije. Ohranite pozitiven pristop in ne dovolite, da bi vas kdorkoli zavedel. Na čustvenem oziroma partnerskem področju bo stanje v tem tednu precej bolj umirjeno, s partnerjem bosta uspela uskladiti tudi stvari, ki so do sedaj predstavljale velik kamen spotike. Končno boste dojeli, da ni potrebe po tem, da vedno obvelja vaša, saj se velikokrat izkaže, da ima prav ravno nasprotna stran. V drugi polovici tedna se utegne vaše počutje naglo slabšati, čeprav ne boste vedeli, kje tiči razlog.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

vodnar.jpgVODNAR
Utrujeni boste od vsega, saj bo teden od začetka do konca nadvse naporen. Komaj boste dohajali vse, kar se bo dogajalo, vendar pa bodo vaše skrbi povsem odveč, saj boste teden uspešno zaključili. Dobili boste priložnost dokončati stvari, ki že kar kličejo po zaključku, pa si zanje še niste vzeli dovolj časa. V svojem življenju morate narediti prostor za novosti na vseh področjih. Le tako bo namreč prišlo do sprememb, ki si jih tako močno želite. V vaše življenje bo prišla svežina, počutili pa se boste odlično. V sredini tedna lahko pričakujete novico, ki vam bo popestrila naporen delavnik, ob koncu tedna pa se zna vaš načrt zaplesti že na začetku, kar vam bo vzelo veliko energije.

ribi.jpgRIBI
Morda se niti ne zavedate, kakšno veliko škodo ste sposobni povzročiti s svojim nebrzdanim jezikom. Če se boste tudi v tem tednu brezglavo predajali trenutnim občutkom, ne da bi pomislili na posledice, vas čaka mnogo prepirov. Še posebej v sredini tedna, ko bo nemir dosegel vrhunec, raje dvakrat premislite, preden boste karkoli rekli. Na delovnem mestu boste vse manj zadovoljni z obstoječim finančnim stanjem, vendar še ne boste zbrali dovolj poguma, da bi tudi ukrepali. Z nadrejenimi se poskusite čim prej pogovoriti, saj boste v nasprotnem primeru nezadovoljstvo le še povečali. Proti koncu tedna boste že malce bolj mirni, zaradi česar vam bodo šle tudi vse ostale obveznosti bolje od rok.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja