ANGELSKE KARTE

angel_140.jpg

Kaj vam danes sporoča vaš angel? 

Pošljite SMS
ANGEL6 na 3883

 

 

 
VEDEŽEVANJE POROKA

poroka_125.jpg

Se bosta poročila?

Pošljite SMS s ključno besedo:

POROKA6 na 3883
in izvedite takoj!

 
VEDEŽEVANJE LJUBEZEN 
Kako najti pravo ljubezen?

par_125.jpg

Ali boste našli pravo ljubezen?

Pošljite SMS s ključno besedo:

LJUBEZEN6 na 3883
in izvedite takoj!

 

 
KARIERA IN FINANCE
Je denar ključ do sreče?

_140.JPG

Se boste rešili finančnih težav? Kaj vam pravijo karte?

Pošljite SMS s ključno besedo:

FINANCE6 na 3883
in izvedite takoj!

 

kosmika_trgovina_darila_za_novo_leto_1.png

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop

Potrebujete nasvet ali namig iz horoskopa za tekoči teden? Potem ste na pravem mestu. Tedenski horoskop najdete v zavihkih na levi, kjer lahko izberete svoje horoskopsko znamenje in si vsak teden preberete, kaj vam tedenski hroskop napoveduje za teden ki prihaja. Znamenje horoskopa, v katerem se rodimo, zaznamuje naše osebnost in obnašanje ter nas hkrati razlikuje od oseb, ki so rojene pod drugim znamenjem horoskopa. Medtem ko obstajajo splošne značilnosti posameznih horoskopskih znamenj, lahko astrologi napovejo tudi, kaj nas čaka v prihajajočem tednu na različnih področjih našega življenja v tedenskem horoskopu.

 

Tedenski horoskop za prihajajoči teden je objavljen vsak petek zjutraj in vam ponuja dober vpogled v prihajajoči teden – kaj vas čaka na področju ljubezni, dela, šole, denarja itd.

 

Za boljši pogled v vaš teden pošljite SMS z besedilom TAROT6 na 3883.

 

Če vas zanima več o horoskopu, kliknite na vir: HOROSKOP

Horoskop od 24.4.2016 do 1.5.2016


oven.jpgOVEN
Tekom tedna boste večino časa namenili delu in službenim oziroma poslovnim obveznostim. Teh vam namreč nikakor ne bo primanjkovalo, kar vas bo pravzaprav veselilo. Z delom se boste namreč najlažje zamotili in tako boste vsaj za nekaj ur na dan pozabili na okoliščine na čustvenem področju. Še posebej vsem tistim, ki ste se ravnokar razšli z ljubljeno osebo, ne bo prav lahko, vendar verjemite, da ste storili pravo potezo. Nekje vas čaka oseba, ki jo boste spoštovali in ljubili z vsem srcem, vendar pa boste morali tudi sami vložiti več truda v odnos. Sveže zaljubljence čakajo prečudoviti dnevi in zdelo se vam bo, da je vse mogoče.

bik.jpgBIK
V tem tednu vas bo razveselilo praktično vse, kar se bo dogajalo v vaši bližini. Sveže zaljubljeni boste še naprej sproščeno uživali v družbi svojega partnerja, vezani pa se boste lotili zahtevnejših načrtov. večja sprememba vam v prihodnosti ne uide, kar vas bo še dodatno razveselilo in napolnilo s pozitivno energijo. Le delo v službi vam bo jemalo preveč energije, saj ne boste znali dokončati začetih obveznosti. Ne obremenjujte se preveč in raje poprosite za pomoč, ki jo boste nedvomno tudi prejeli. Ne mislite, da neznanje pomeni šibkost ali celo nesposobnost. To je namreč edini način, da se naučite še več. Poskrbite za svoje napredovanje. Pričakujte spremembe na finančnem področju.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

dvojcka.jpgDVOJČKA
Na vso moč lahko ljudem okoli sebe zatrjujete, da je vaše počutje dobro, vendar vsakdo, ki vas dobro pozna, točno ve, da temu ni tako. Vse bolj vam namreč primanjkuje vitalne energije, kar se počasi že odraža na mnogih področjih. Skrajni čas je, da nekaj storite, saj se bo v nasprotnem primeru začelo krhati tudi vaše zdravje. Če se vam zdi, da nikakor ne morete najti duševnega miru, je čas, da začnete razmišljati o alternativnih oblikah sproščanja. Vpišite se na jogo in verjemite, da se vam bo obrestovalo. Na žalost vam bo dodatno energijo jemalo tudi dogajanje na zasebnem področju. S partnerjem si bosta nenehno v laseh, z domačimi pa ne boste mogli najti dogovora.

rak.jpgRAK
Otresite se negativnosti, ki vas ovira na poti do cilja. Le še zadnji vzpon vas čaka, zato nikar ne odnehajte. V kolikor boste vztrajni, verjemite, da boste dočakali drastične spremembe, ki bodo vaše življenje obrnile na glavo, z njimi pa boste bližje sreči in nasploh bogatemu oziroma polnemu življenju. Pred vami so zelo produktivni dnevi, zato nikar ne dovolite, da bi vas popadla pasivnost. Tudi na čustvenem področju si lahko obetate novosti, saj ste v zadnjem času vanj vložili ogromno truda. Četudi vas neka oseba še ne bo opazila, čeprav se na vso moč trudite za njeno pozornost, nikar ne obupajte. Možnosti in priložnosti za avanturo in tudi resno zvezo se vam bodo neprestano ponujale, le opaziti jih boste morali.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

lev.jpgLEV
S trmastim vztrajanjem pri svojem boste situacijo le še poslabšali. Bodite vsaj malenkost bolj odprti in dovzetni za novosti ter spremembe v življenju. To je namreč tudi edini način, da boste napredovali. Če se boste vedno vrteli okoli iste točke, se boste hitro znašli v začaranem krogu, iz katerega nato ne boste mogli izstopiti. V prvi polovici tedna bo vaše počutje malenkost slabše, saj vas utegne prevzeti melanholično razpoloženje. Razlogi zanj se bodo najverjetneje skrivali na čustvenem področju, ker ne boste želeli priznati poraza. Skrajni čas je, da odidete naprej in dovolite življenju, da vas popelje, kamor morate oditi. Izgubljene moči se vam bodo povrnile že v začetku prihodnjega tedna.

devica.jpgDEVICA
Preveč razmišljate o dogajanju na čustvenem področju in analizirate vsako malenkost posebej. Skrajni čas je, da svojo energijo pričnete vlagati tudi na ostala področja, saj se v nasprotnem primeru ne boste premaknili z mrtve točke. V kolikor imate težave, verjemite, da jih boste odpravili. Vse kar potrebujete, sta le potrpežljivost in velika mera optimizma. Ne predajajte se negativnim mislim, saj tako ne boste dosegli želenega cilja. Vedite, da je svet ogromen, ponuja pa vam še obilo priložnosti. Le odpreti se morate in dovoliti, da spremembe vstopijo v vaše življenje, ena za drugo. S svojo trmo jih namreč le ovirate. Na finančnem področju pa lahko že v prihodnjih dneh pričakujete veselo novico.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

tehtnica.jpgTEHTNICA
V tem tednu ne boste točno vedeli, česa si želite in to vas bo spravljalo ob živce. Pomirite se in si vzemite nekaj več časa za meditacijo, s pomočjo katere boste našli odgovore na vsa vprašanja. Ostanite potrpežljivi in naj vas nihče ne zmede. Prepiri v tem času ne bodo obrodili nikakršnih sadov, ampak si boste z njimi le kratili energijo. Na čustvenem oziroma zasebnem področju bo situacija malenkost bolj umirjena. S partnerjem bosta brez večjih težav našla skupni jezik. Ob vsem tem ostanite zvesti sami sebi in večkrat prisluhnite svojemu notranjem glasu, saj vam bo sporočal prave stvari. V službi pa le dajte vse od sebe.

skorpijon.jpgŠKORPIJON
V prvi polovici tedna, ko bo vaš tempo še bolj umirjen, lahko pričakujete nadvse zanimivo dogajanje. Odprlo se vam bo namreč več različnih možnosti in poti, vi pa boste lahko po mili volji izbirali med njimi. To bo nedvomno čas, ki bo močno vplival na vašo prihodnost. V sredini tedna se boste posvetili ljubezenskemu področju, kjer vam ne bo dolgčas, saj vam snubcev ne bo primanjkovalo. Lahko, da se boste odločali med dvema osebama, kar bo dogajanje dodatno popestrilo. Ker boste imeli ogromno energije, ki bo kar puhtela iz vas, boste v premoči. Vedite pa, da bi lahko kaj hitro ostali sami, v kolikor se boste predolgo odločali. Proti koncu tedna vas bo prevzela žalost. Mislili boste, da ste nekoga izgubili, vendar se bo izkazalo ravno obratno.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

strelec.jpgSTRELEC
Že v začetku tedna lahko pričakujete izziv, obenem pa boste zaključili neko zadevo, ki vam je jemala ogromno energije. Ponosni boste na opravljeno in imeli boste veliko razlogov za praznovanje. Če vam bo bolj godila intima, povabite partnerja nekam, kjer bosta uživala sama. S finančnim stanjem boste zadovoljni, saj ste privarčevali kar lep kupček, to pa vam bo tudi v prihodnje dajalo občutek varnosti. Če v sredini tedna ne boste previdni, se boste lahko zapletli v pravne zadeve. Na daleč se izognite konfliktom. V sredini tedna, ko bo tudi sicer najbolj napeto, bo veliko prepirov na ljubezenskem področju in ti se bodo zavlekli vse do konca tedna. Počutili se boste prevarane, a realnost bo povsem drugačna, zato prisluhnite partnerju.

kozorog.jpgKOZOROG
Težko pričakovanih sprememb na finančnem področju še ne bo, kar vas bo spravilo ob živce. Preveč se oklepate denarja, s tem pa mu onemogočate kroženje. Naredite korak naprej in se pogovorite z osebo, ki se dobro spozna na to področje. Pomagala vam bo. Verjemite, da se bo sčasoma situacija spremenila. Na splošno je pred vami precej umirjen teden, v katerem se ne boste posvečali le materialni plati življenja, ampak tudi duhovni. Morda boste celo razmišljali o tem, da bi se vpisali na tečaj joge ali meditacije. To je vsekakor zelo priporočljivo, saj boste tako lažje dosegli notranji mir, predvsem pa boste tako našli odgovore na določena vprašanja. Bodite odprti.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

vodnar.jpgVODNAR
V prihajajočih dneh bodite kar se da potrpežljivi, če si ne želite nakopati novih zamer. V zadnjem času namreč niste pretirano pazili na svoje besede in prve posledice se že kažejo. Zavedajte se, da za opravičilo ni nikoli prepozno, zato pogoltnite ponos, v kolikor vam ta povzroča težave in izrecite čarobno besedo. Tudi v prihodnje se večkrat opravičite in hitro boste spoznali, da se bremena kar valijo iz vaših ramen. V sredini tedna, ko boste z živci že tako bolj na kratko, vas utegnejo v službi seznaniti z novim načinom dela, kar vas bo malenkost pretreslo. Kljub temu boste poslušno sledili spremembam in to vam utegne kaj kmalu prinesti nekaj novosti pri financah. Na čustvenem področju se spremembe obetajo predvsem samskim. Bodite pozorni.

ribi.jpgRIBI
Ta teden boste takorekoč brez potrpljenja, čeprav bi bilo ravno v prihodnjih dneh prav, da bi ga imeli veliko. Na čustvenem področju vezanih se bodo pojavile težave. Rešitve zlepa ne boste našli. Morda pa sploh ne bo potrebna rešitev, ampak bo to enostavno le faza, ki jo boste morali prebroditi skupaj s partnerjem ali pa sami. Na koncu boste veliko bolj modri, če le ne boste posegli po drastičnih ukrepih. V službi bo situacija nekoliko bolj mila, zato se boste lahko vsaj v kolektivu sprostili. Skupaj boste navdušeno sestavljali nove načrte. Nekaj časa boste namenili tudi razmišljanju o financah, saj vam bo nekdo predlagal naložbo.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja