ANGELSKE KARTE

angel_140.jpg

Kaj vam danes sporoča vaš angel? 

Pošljite SMS
ANGEL6 na 3883

 

 

 
VEDEŽEVANJE POROKA

poroka_125.jpg

Se bosta poročila?

Pošljite SMS s ključno besedo:

POROKA6 na 3883
in izvedite takoj!

 
VEDEŽEVANJE LJUBEZEN 
Kako najti pravo ljubezen?

par_125.jpg

Ali boste našli pravo ljubezen?

Pošljite SMS s ključno besedo:

LJUBEZEN6 na 3883
in izvedite takoj!

 

 
KARIERA IN FINANCE
Je denar ključ do sreče?

_140.JPG

Se boste rešili finančnih težav? Kaj vam pravijo karte?

Pošljite SMS s ključno besedo:

FINANCE6 na 3883
in izvedite takoj!

 

kosmika_trgovina_darila_za_novo_leto_1.png

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop

Potrebujete nasvet ali namig iz horoskopa za tekoči teden? Potem ste na pravem mestu. Tedenski horoskop najdete v zavihkih na levi, kjer lahko izberete svoje horoskopsko znamenje in si vsak teden preberete, kaj vam tedenski hroskop napoveduje za teden ki prihaja. Znamenje horoskopa, v katerem se rodimo, zaznamuje naše osebnost in obnašanje ter nas hkrati razlikuje od oseb, ki so rojene pod drugim znamenjem horoskopa. Medtem ko obstajajo splošne značilnosti posameznih horoskopskih znamenj, lahko astrologi napovejo tudi, kaj nas čaka v prihajajočem tednu na različnih področjih našega življenja v tedenskem horoskopu.

 

Tedenski horoskop za prihajajoči teden je objavljen vsak petek zjutraj in vam ponuja dober vpogled v prihajajoči teden – kaj vas čaka na področju ljubezni, dela, šole, denarja itd.

 

Za boljši pogled v vaš teden pošljite SMS z besedilom TAROT6 na 3883.

 

Če vas zanima več o horoskopu, kliknite na vir: HOROSKOP

Horoskop od 1.2.2016 do 7.2.2016


oven.jpgOVEN
Pred vami je razburljiv teden, čeprav se vam ne zdi tako. Pripravili ste odličen teren za dogajanje, ki vas čaka v prihodnjih dneh. Imeli boste veliko energije, kar s pridom uporabite na vseh področjih. Skrbi vam bodo povzročale le finančne težave. Še posebno nezaposlenim bo iskanje službe jemalo energijo in načenjalo optimizem, saj se vam vedno bolj zdi, da je vaš trud brez pomena. Nikar ne mislite tako. Priložnost za zaslužek se vam bo ponudila, ko boste to najmanj pričakovali. V sredini tedna boste za hip pozabili na skrbi in se prepustili sanjarjenju, v katerem bo glavno vlogo odigrala vaša simpatija ali pa vaš ljubezenski partner. Konec tedna pa boste preživeli v dobri družbi vaših prijateljev. Veseli boste, da jih imate.

bik.jpgBIK
V tem tednu boste v prednosti, kar nikar ne zanemarite. Še posebej na poslovnem področju se lahko prebijete skozi težavne ovire, ki vam bodo odprle nova vrata. Morda boste celo spremenili pogled na neko situacijo, ki pa se bo verjetno navezovala na zasebno ali čustveno področje. Če se boste znašli v slepi ulici in ne boste točno vedeli, kaj bi naredili s svojimi čustvi, enostavno počakajte, saj se bo situacija najverjetneje razrešila sama od sebe. V nobenem primeru nikar ne obupajte, četudi ne bo vse potekalo tako kot ste si zamislili. Vaša moč je neizmerna, zato ne bodite prestrašeni, da bi se zlomili v najbolj ključnem trenutku. Verjemite v moč pozitivnih misli, zato se ne predajajte negativizmu, četudi vas bo še tako mikalo. Vaše misli oblikujejo vaš vsakdan.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

dvojcka.jpgDVOJČKA
Začetek tedna bo nadvse naporen, saj boste na ramenih nosili težko breme, ki se ga kar ne boste mogli znebiti. Morda se vam bo celo zdelo, da vsak dan postaja večje in vam zato jemlje tudi vedno več energije. K sreči pa vam ga bo, najkasneje do sredine tedna, uspelo odpraviti in kar naenkrat se boste počutili neprimerno bolje. Končno se boste lahko posvetili tudi ostalim zadevam, začeli pa boste v službi. Tu vas čaka kup neopravljenih obveznosti, vaša koncentracija pa bo kar naenkrat zrasla in z lahkoto boste opravili vse, kar vam bodo naložili. Morda boste pričakovali drastično spremembo pri financah, vendar ne letajte previsoko, da ne boste razočarani. Če bodo sodelavci potrebovali pomoč, nikar ne bodite sebični in se jim posvetite.

rak.jpgRAK
Bolj ko se boste zapirali pred svetom in novostmi, večje težave si boste povzročili. Čas je, da se ozrete vase in ugotovite, kje tiči razlog za to. V sebi skrivate kup preživetih vzorcev in načel, ki povzročajo, da se nenehno vrtite v začaranem krogu. Izstopite iz kroga in sprejmite spremembe, ki vam lahko samo koristijo. To velja še posebej za čustveno področje, kjer se razočaranja kar vrstijo. Ne krivite vedno drugih, ampak priznajte tudi svoj del krivde. Na službenem in finančnem področju pa se vam obeta zadovoljstvo. Z denarnim pritokom boste dokaj zadovoljni, če si želite spremembe, pa odločno ukrepajte. Za konec tedna se vam obeta neko srečanje, ki lahko zamaje temelje obstoječe zveze.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

lev.jpgLEV
V nasprotju s prejšnjim tednom, ko so vas čustva kar prevzemala, se boste v tem tednu stvari lotili precej bolj premišljeno. Na stran boste dali svojo intuicijo, kar morda v tem primeru sploh ni slabo. Še posebej v službi boste sposobni zaplete in izzive reševati z večjo učinkovitostjo, saj boste že vnaprej predvideli, kaj se bo dogajalo. Zaradi svojih sposobnosti si lahko morda celo priborite višje mesto med sodelavci. V sredini tedna se boste resneje posvetili neki težavi, ki vas bo pestila na čustvenem področju. Spoznali boste, da lahko do rešitve pridete le z razumskim pristopom, saj vas čustva vodijo v napačno smer. Za konec tedna se boste družili s prijatelji, s katerimi se boste načeloma dobro ujeli. Pri financah pa še ne bo prišlo do kakšnih izboljšav.

devica.jpgDEVICA
Četudi vam bo zmanjkovalo moči, se nikar ne predajte. Verjemite, da se bo celotna situacija kaj kmalu spremenila in zaživeli boste tako kot si želite. Še prej pa morate opraviti z določenimi ovirami, ki so se pojavile pred kratkim. Preseči morate vse, kar vas omejuje na poti do resnične sreče. Na čustvenem področju se vam v tem tednu obetajo zapleti. V najslabšem primeru se utegnete znajti v ljubezenskem trikotniku, ki bo poln laži in prevar. Pazite, s kom imate opravka, predvsem pa se ne zapletajte v nevarne igre. Nekdo namreč ni tisto, za kar se izdaja. Največ sreče se vam obeta v drugi polovici tedna in sicer na finančnem področju. Tu se vam bo ponudilo kup novih možnosti, morda celo nova služba ali pa možnost za napredovanje.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

tehtnica.jpgTEHTNICA
Življenje je lepo in kar čaka, da ga izkoristite. Na voljo imate obilo pozitivne energije, zato bi bilo škoda, da bi jo pustili neizkoriščeno. Kakršne okoliščine si boste ustvarili, tako boste tudi živeli. Poskrbite, da bo teden, ki je pred vami, čaroben. Ne obremenjujte se z malenkostmi, ki v vašem življenju nimajo nikakršne teže in se osredotočite na tisto, kar vas razveseljuje. Če boste storili tako, boste morda spoznali kup novih zanimivosti ali pa odkrili kakšen nov hobi. Čeprav vas na zasebnem področju čaka razočaranje, pa vse skupaj ne bo tako grozno kot se vam bo zdelo. Ko se neka vrata zaprejo, se dvoja odprejo. Nikar ne pozabite na to, zato z optimizmom glejte v prihodnost, ki vam skriva kup presenečenj.

skorpijon.jpgŠKORPIJON
Na zasebnem področju vas čaka sreča. Vezani boste uživali v objemu partnerja in se radostili nad skupnim življenjem in družino. Tisti, ki pa si je še niste ustvarili, pa boste morda sedaj začeli kovati skupno prihodnost. To obdobje bo več kot primerno za spremembe, zato nikar ne zapravljajte časa. Stvari odločno vzemite v svoje roke in kmalu se bo vaše življenje pričelo spreminjati. V sredini tedna ali v drugi polovici vas utegnejo čakati neke birokratske zadeve, ki vas ne bodo prav nič razveselile, še posebej, če se vse skupaj vleče že dolgo časa. Bodite potrpežljivi in jih skušajte na vsak način odpraviti. Pomembne spremembe pa vas čakajo tudi na službenem področju. Lahko da se boste odločili za izobraževanje ali pa boste prejeli nagrado.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

strelec.jpgSTRELEC
V tem tednu se ne boste ustrašili nalog, pred katerimi se boste znašli. Imeli boste ogromno volje in še sami ne boste vedeli, od kod vam vsa ta motivacija. Čeprav bo na začetku kazalo dobro, pa se kljub temu ne boste mogli izogniti določenim težavam. Le-te se bodo že v prvi polovici tedna pokazale na čustvenem področju, kjer vas v najslabšem primeru čaka grenko razočaranje. Čeprav bo vaše srce strto, pa se nikar ne obremenjujte preveč. Zavedajte se, da vas prej ali slej čakata sreča in zadovoljstvo. Že za konec tedna lahko pričakujete neko ponudbo, ki vas ne bo pustila ravnodušne. Lahko pričakujete tudi klic iz tujine, morda od nekega sorodnika ali pa boste prejeli novico. Če bo nekdo potreboval pomoč, nikar ne zapravljajte časa.

kozorog.jpgKOZOROG
S stanjem na poslovnem in finančnem področju boste zadovoljni kot že dolgo ne. Najverjetneje si lahko obetate celo nek nov denarni dotok, ki vas bo rešil iz zagate, v kateri ste se znašli. Vaš trud bo končno obrodil sadove in ponovno boste lahko zaživeli v vseh razsežnostih. Vendar pa se bodo s tem pojavile tudi nove težave. Nekdo, najverjetneje iz ožjega družinskega kroga, kar ne bo mogel skriti ljubosumja. S takimi ljudmi je bolje, da sploh nimate opravka, saj v vaše življenje ne morejo prinesti nič dobrega. Na zasebnem področju se vam obeta nekaj nelagodnega. Morda boste končno spoznali, da je vaše življenje postalo neke vrste trdnjava, v katero ste se ujeli z lastnimi prepričanji in vzorci. Čas je, da jih začnete odpravljati in jih nadomestite z novimi.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

vodnar.jpgVODNAR
Neka oseba vam bo neprestano za petami, kar vas bo spravljalo ob živce. Na miren način jo lahko vprašate, kaj se dogaja, vendar ne pričakujte, da boste prejeli iskreno razlago. V ozadju se skriva nekaj več, vendar morda še ni pravi čas, da spoznate, kaj se v resnici dogaja. Osredotočite se na delo, ki vam ga v službi ne bo primanjkovalo, še posebej, če boste v teh dneh sami odgovorni za vse. Več kot uspešno boste opravili z vsem, kar vas čaka. Na čustvenem področju pa se vam bo sreča še naprej izmikala. Bolj ko jo boste lovili, bolj se bo oddaljevala od vas. Če se le da, pustite stvari na miru in naročite življenju, naj poskrbi za vse. Zaupajte vase!

ribi.jpgRIBI
Tako psihične kot fizične moči vam v tem tednu ne bo zmanjkalo. Še posebej za dosego ciljev na zasebnem področju boste potrebovali moč, saj boste morali pokazati precejšnjo mero čustvene zrelosti. Če boste trmasto silili naprej, ne boste prav ničesar dosegli. Raje stopite korak nazaj in počakajte, da energija naredi svoje. Prej ali slej se vam obetajo pozitivne spremembe. Lahko pa se zgodi tudi, da boste neodločni in bo vaše razpoloženje zelo spremenljivo. V tem primeru pa nikar ne sprejemajte nikakršnih odločitev, saj se utegnete zmotiti in bi kasneje celotno situacijo močno obžalovali. Najkasneje do konca tedna pa vas čaka umiritev in razrešitev situacije. Ponovno boste lažje zadihali. Morda boste za konec tedna prejeli prav poseben klic.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja