ANGELSKE KARTE

angel_140.jpg

Kaj vam danes sporoča vaš angel? 

Pošljite SMS
ANGEL6 na 3883

 

 

 
VEDEŽEVANJE POROKA

poroka_125.jpg

Se bosta poročila?

Pošljite SMS s ključno besedo:

POROKA6 na 3883
in izvedite takoj!

 
VEDEŽEVANJE LJUBEZEN 
Kako najti pravo ljubezen?

par_125.jpg

Ali boste našli pravo ljubezen?

Pošljite SMS s ključno besedo:

LJUBEZEN6 na 3883
in izvedite takoj!

 

 
KARIERA IN FINANCE
Je denar ključ do sreče?

_140.JPG

Se boste rešili finančnih težav? Kaj vam pravijo karte?

Pošljite SMS s ključno besedo:

FINANCE6 na 3883
in izvedite takoj!

 

kosmika_trgovina_darila_za_novo_leto_1.png

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop

Potrebujete nasvet ali namig iz horoskopa za tekoči teden? Potem ste na pravem mestu. Tedenski horoskop najdete v zavihkih na levi, kjer lahko izberete svoje horoskopsko znamenje in si vsak teden preberete, kaj vam tedenski hroskop napoveduje za teden ki prihaja. Znamenje horoskopa, v katerem se rodimo, zaznamuje naše osebnost in obnašanje ter nas hkrati razlikuje od oseb, ki so rojene pod drugim znamenjem horoskopa. Medtem ko obstajajo splošne značilnosti posameznih horoskopskih znamenj, lahko astrologi napovejo tudi, kaj nas čaka v prihajajočem tednu na različnih področjih našega življenja v tedenskem horoskopu.

 

Tedenski horoskop za prihajajoči teden je objavljen vsak petek zjutraj in vam ponuja dober vpogled v prihajajoči teden – kaj vas čaka na področju ljubezni, dela, šole, denarja itd.

 

Za boljši pogled v vaš teden pošljite SMS z besedilom TAROT6 na 3883.

 

Če vas zanima več o horoskopu, kliknite na vir: HOROSKOP

Horoskop od 26.9.2016 do 2.10.2016


oven.jpgOVEN
Sanjali boste uresničljive sanje, zato jih nikar že vnaprej ne obsodite na propad. Zavihajte rokave in se čim prej posvetite njihovemu uresničevanju. Že v prvih dneh tedna boste imeli dobro pripravljen teren, ki vam bo omogočal nagle spremembe in hitre ter trezne odločitve. Pazite se le nekoga, ki vam bo vztrajno metal polena pod noge. Morda gre ravno za nekega sodelavca, ki ste mu do sedaj neizmerno zaupali. Če boste še pravi čas spregledali njegove namere, si lahko prihranite kar nekaj zagovarjanj pri nadrejenih. Če boste iskreni in če bo vaša igra pravična, pa se tako ali tako nimate česa bati. Dobro se zavedate, da resnica tako ali tako vedno pride na dan. V zasebnosti se boste posvečali manj občutljivim zadevam, saj niti ne boste imeli energije za naporne pogovore.

bik.jpgBIK
Znebite se občutka, da morate vedno vi poskrbeti za vse. Saj niste edini na svetu. Še posebej med domačimi bi že bil čas, da začnete ostro postavljati meje. Ni vaša dolžnost, da ob vsaki njihovi muhi poskočite in poskrbite za njihovo zadovoljstvo, ob vsem tem pa popolnoma pozabite na svoje želje in potrebe. Vezani boste svoj nemir in živčnost spravljali na partnerja, zaradi česar se bo razvnel marsikateri prepir, samski pa boste objokovali nad neuslišano ljubeznijo. Vedite, da ni vse tako črno kot se vam v tem trenutku morda zdi. Prej ali slej bo tudi za vas posijalo sonce in takrat se boste lahko le še smejali vašim neuspehom. Vaše finance potrebujejo več pozornosti, kot jim je namenjate. Denar vam odteka neznano kam. Preprečite propad.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

dvojcka.jpgDVOJČKA
V tem tednu boste nadvse zaposleni, saj vas bodo z delom zasuli z vseh koncev. Na trenutke se vam bo zdelo, da ne boste zdržali, vendar le potrpite. Z delom si lahko odprete nova vrata ali pa pripomorete k boljšemu zaslužku. Čeprav vam utegnejo nadrejeni dihati za ovratnik, naj to nikar ne zmoti vaše koncentracije. Vedeti morate le, da zmorete, vse ostalo se bo uredilo samo od sebe. Na zasebnem področju ne bo prišlo do sprememb, čeprav si jih boste nadvse želeli. Že v preteklosti ste se naučili, da morate biti potrpežljivi in da ne morete vsega dobiti ravno takrat, ko si zamislite. Tisti, ki ravno začenjate novo zvezo bodite pazljivi, saj ne veste, kakšne namene ima ta oseba. Če se le da, se končno osredotočite nase in poskrbite, da se boste dobro počutili v svoji koži.

rak.jpgRAK
V nasprotju s prejšnjim tednom, ko so vas čustva kar prevzemala, se boste v tem stvari lotevali precej bolj razumsko in premišljeno. Intuicijo boste dali na stran, kar morda v tem primeru sploh ni slabo. Še posebej v službi boste sposobni zaplete in izzive reševati z večjo učinkovitostjo, saj boste že vnaprej predvideli, kaj se bo dogajalo. Zaradi svoje učinkovitosti si lahko morda celo priborite višje mesto med vašimi sodelavci. V sredini tedna se boste resneje posvetili neki težavi, ki vas bo pestila na čustvenem področju. Spoznali boste, da lahko do rešitve pridete le z razumskim pristopom, saj vas čustva vodijo v napačno smer. Za konec tedna se boste družili s prijatelji, s katerimi se boste načeloma dobro ujeli. Pri financah pa še ne bo prišlo do kakšnih izboljšav.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

lev.jpgLEV
Kar nekajkrat boste pretehtali vse možnosti, preden se boste dokončno odločili, s čemer pa ni nič narobe, saj je razumljivo, da za tako pomembne odločitve potrebujete določen čas. Vzemite si ves čas, ki ga potrebujete. V službi bo v prvih dneh tedna potekalo vse po načrtu, saj se boste odločno držali rdeče niti, ne glede na to, da vas bo nekdo skušal speljati na kriva pota. Dobro se zavedate, da je od vašega uspeha odvisen tudi nadaljnji finančni dotok, zato ne boste želeli tvegati. V precepu pa se boste znašli v sredini tedna, saj se bodo zgodile velike spremembe na čustvenem področju. Morda se boste polotili celo neke korenite spremembe, kot je na primer prekinitev ljubezenskega razmerja. Za konec tedna pa si le izoblikujte načrte, saj še vedno ne veste, kaj boste počeli.

devica.jpgDEVICA
V prvi polovici tedna lahko pričakujete nadvse zanimivo dogajanje. Odprlo se vam bo več različnih poti, vi pa boste imeli čast izbirati med njimi. To bo nedvomno čas, ki ga ne boste zlepa pozabili, saj bo močno vplival na vašo prihodnost. V sredini tedna se boste posvetili ljubezenskemu področju. Ne bo vam dolgčas, saj snubcev ne bo primanjkovalo. Lahko da se boste odločali med dvema osebama, kar bo dogajanje dodatno popestrilo. Ker boste v premoči, boste imeli ogromno energije, ki bo kar žarela iz vas. Pazite, da se ne boste igrali, saj se na koncu lahko opečete. Če boste predolgo izbirali, pa se prav hitro lahko znajdete sami. Konec tedna vas bo prevzela žalost zaradi strahu pred nečem. Mislili boste, da ste nekoga izgubili, vendar se bo pokazalo ravno obratno.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

tehtnica.jpgTEHTNICA
Ta teden boste prešli cel kup različnih faz, od zasanjanosti do trde prizemljenosti. Posledično pa bo nihalo tudi vaše počutje. Najbolje je, da skušate najti zlato sredino. Z zmernostjo bo vse lažje. Že na začetku tedna bo nastala potreba po neki odločitvi na ljubezenskem področju. Partner vam bo predstavil nekaj, za kar ne boste najbolj prepričani, da si sploh želite. Čim prej mu povejte, kaj mislite, da ga ne boste po nepotrebnem prizadeli. V sredini tedna si boste pred nečim zatiskali oči. Menili boste, da bo težava odšla sama od sebe, vendar se boste motili. Dlje ko jo boste tlačili, večja bo postajala. Je že res, da boste morali pokazati nekaj poguma, vendar to za vas ne bi smela biti težava. Če boste upoštevali nasvet, boste za konec tedna kot prerojeni. Zdelo se vam bo, da vam svet ponuja ogromno možnosti.

skorpijon.jpgŠKORPIJON
Vaša prihodnost je negotova, zato ste v zadnjem času polni skrbi. Vedeti morate, da s strahom in negativnim mišljenjem nase resnično vlečete le takšne ljudi in dogodke. Potrudite se in bodite za spremembo veseli ter z navdušenjem pričakujte vse, kar ima življenje pripravljeno za vas. Bodite spontani, vendar kljub temu dovolj odločni, da se postavite zase in svoje ideale. To bo v prihajajočih dneh tudi nujno potrebno, saj vas čaka precej izkušenj. Prva pomembna in morda tudi najbolj stresna bo nastopila v službi. Ne obremenjujte se, če se vam bo zdelo, da se niste pravilno odzvali. Saj veste, da ima vsaka šola svojo ceno. To je le izkušnja, iz katere se boste mnogo naučili. Prav kmalu pa boste imeli priložnost pokazati vse vaše lekcije. V zasebnosti bodite potrpežljivi.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

strelec.jpgSTRELEC
Napočil bo trenutek resnice, kar vam morda ne bo najbolj všeč, vendar saj veste, da je ne boste mogli v nedogled prikrivati. Prej ko boste to spoznali, hitreje se boste znašli na poti odrešenja. Znebili se boste namreč bremena, ki vam leži na ramenih in načenja vaše počutje. V zadnjem času ste namreč precej nemirni, kar občutijo še najbolj vaši najbližji. Ne znašajte se nad njimi, saj niso odgovorni za vse, kar se vam dogaja. V sredini tedna bo nekaj razburkalo vaša čustva, zaradi česar boste nadvse sočutni, ampak tudi preobčutljivi in zamerljivi. Brzdajte se, saj je večina stvari, ki si jih domišljate, le plod vaše domišljije. Zakaj bi se obremenjevali glede nečesa, kar pravzaprav sploh ne obstaja? V soboto in nedeljo bo ugodno za zaključevanje in očiščevanje.

kozorog.jpgKOZOROG
Potrebovali boste pomoč, za katero boste prosili starejšo osebo, ki ji lahko zaupate. Neizmerno ji boste hvaležni. Na splošno bo ta teden potekal v znamenju denarja. Veliko časa boste namenili razmišljanju, kam vložiti svoj denar. Pazite, da se ga ne boste preveč oklepali, saj boste s tem le okrnili njegovo rast. Omogočite mu kroženje. Ponudila se vam bo priložnost za nove poslovne poti. Izkoristite jo. Pri tem pa uporabite vse znanje, ki ga premorete. S prijateljem ali partnerjem se boste zapletli v besedni boj. Pustite ljudem, da izrazijo svoje mnenje. Sploh ni pomembno, kdo ima prav. Pomembno je le, da se naučite tolerirati drugačno misleče. To bo pripomoglo k mirnejšemu življenju, saj se ne boste razburjali vsakič, ko se z nekom ne boste strinjali.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

vodnar.jpgVODNAR
V prvih dneh tedna boste nadvse strastni in nasploh čutni, kar boste vezani z lahkoto izrazili. Samski pa boste iskali osebo, ki bi ji pokazali svoja čustva, vendar boste vedno znova razočarani. Saj veste, da s silo ne morete doseči, kar si želite. Vse se bo zgodilo, ko boste pripravljeni na to, zato le potrpežljivo. Višek energije lahko sprostite s športom ali delom. V sredini tedna boste dobili nepričakovane novice, zato boste malenkost nemirni in razdvojeni. K sreči bo ta vpliv hitro minil in znova boste odločno stali na svojih nogah. Posvetili se boste financam, saj bo čas izredno primeren za upravljanje snovnega sveta, in gradili vizije za prihodnost. Če vam bo uspelo iz vsega dogajanja v tem tednu izluščiti najboljše, vas bo v soboto in nedeljo prevzelo zadovoljstvo.

ribi.jpgRIBI
V tednu, ki je pred vami, se boste soočili z mnogimi novimi izziv. Nekateri bodo v vas prebudili navdušenje ali nostalgijo po nečem, kar ste zapostavili, nad določenimi pa se ne boste prav nič radostili. V vsakem primeru pa so oboji nujno potrebni za vaš razvoj in rast. Predvsem na področju službe ali posla lahko pričakujete mnoge spremembe, nekatere od njih pa vam utegnejo prinesti tudi več denarja. Če se z nadrejenimi ne boste strinjali, se spomnite na to, kdo je v vodilnem položaju. Na žalost boste morali v tem primeru ideje prihraniti za drug čas, ko jih boste lahko v celoti izrazili. Dobro bi bilo, da bi se vsaj za nekaj dni odpravili na dopust, saj ga potrebujete.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja