ANGELSKE KARTE

_140.JPG

Kaj vam danes sporoča vaš angel? 

Pošljite SMS
ANGEL6 na 3883

 

 

 
VEDEŽEVANJE POROKA

poroka33.jpg

Se bosta poročila?

Pošljite SMS s ključno besedo:

POROKA6 na 3883
in izvedite takoj!

 

 
VEDEŽEVANJE LJUBEZEN 
Kako najti pravo ljubezen?

ljubezen2.jpg

Ali boste našli pravo ljubezen?

Pošljite SMS s ključno besedo:

LJUBEZEN6 na 3883
in izvedite takoj!

 

 
KARIERA IN FINANCE
Je denar ključ do sreče?

_140.JPG

Se boste rešili finančnih težav? Kaj vam pravijo karte?

Pošljite SMS s ključno besedo:

FINANCE6 na 3883
in izvedite takoj!

 

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop

Potrebujete nasvet ali namig iz horoskopa za tekoči teden? Potem ste na pravem mestu. Tedenski horoskop najdete v zavihkih na levi, kjer lahko izberete svoje horoskopsko znamenje in si vsak teden preberete, kaj vam tedenski hroskop napoveduje za teden ki prihaja. Znamenje horoskopa, v katerem se rodimo, zaznamuje naše osebnost in obnašanje ter nas hkrati razlikuje od oseb, ki so rojene pod drugim znamenjem horoskopa. Medtem ko obstajajo splošne značilnosti posameznih horoskopskih znamenj, lahko astrologi napovejo tudi, kaj nas čaka v prihajajočem tednu na različnih področjih našega življenja v tedenskem horoskopu.

 

Tedenski horoskop za prihajajoči teden je objavljen vsak petek zjutraj in vam ponuja dober vpogled v prihajajoči teden – kaj vas čaka na področju ljubezni, dela, šole, denarja itd.

 

Za boljši pogled v vaš teden pošljite SMS z besedilom TAROT6 na 3883.

 

Če vas zanima več o horoskopu, kliknite na vir: HOROSKOP

Horoskop od 14.4.2014 do 20.4.2014


oven.jpgOVEN
V tem tednu se boste znašli v resnični prednosti, česar nikar ne zanemarite. Še posebej na poslovnem področju boste preplezali vse težavne ovire, kar vam bo odprlo nova vrata. Morda boste spremenili tudi pogled na neko situacijo na zasebnem ali čustvenem področju. Če se boste znašli v slepi ulici in ne boste točno vedeli, kaj bi naredili s svojimi čustvi, enostavno počakajte, saj se bo situacija najverjetneje razrešila sama od sebe. V nobenem primeru ne obupajte takoj, četudi ne bo vse potekalo po vašem načrtu. Vaša moč je neizmerna, zato se v ključnem trenutku zagotovo ne boste zlomili. Verjemite v moč pozitivnih misli in se ne predajajte negativizmu. Naj vaše misli oblikujejo vaš vsakdan.

bik.jpgBIK
Čaka vas zelo razgiban teden. Dela boste imeli ogromno, poleg tega pa se vam obeta veliko dogajanja na zasebnem področju. Partnerske zadeve bodo za vas izjemno pomembne, vendar pa obstaja velika verjetnost, da kljub vloženemu trudu ne bo šlo vse po načrtu. S partnerjem se nikakor ne bosta mogla uskladiti. To bo postopoma stopnjevalo vašo slabo voljo do mere, ko boste menili, da bo samo umik rešitev. Kljub temu ne sklepajte naglih odločitev, saj ne boste med najbolj razsodnimi. Jeza in negativna čustva vam bodo namreč zameglila ves razum. V sredini tedna, ko bo Luna prehajala strelca, vam jo bodo dodatno zagodli v službi, saj se bo nekdo želel okoristiti z vašim delom. Ostro se postavite zase in za svoje ideje.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

dvojcka.jpgDVOJČKA
V prvih dneh tega tedna boste malce prestrašeni, za kar bo kriva polna Luna. Zdelo se vam bo, da gre vse narobe, čeprav v resnici situacija ne bo tako zelo tragična. Ohranite upanje, saj vam bo ravno to dalo moč, ki jo boste nujno potrebovali. Vse vaše obveznosti vam bodo odveč, saj ne boste znali razmišljati o ničemer drugem, kot o tistem, kar vas bo pestilo. Nikar se ne zaprite vase, ampak s prijatelji ali partnerjem govorite o vaših težavah. V drugi polovici tedna, ko bo Luna prehajala strelca, lahko pričakujete nenaden preobrat dogodkov. Ne glede na to, kaj se bo zgodilo, pazite, da boste uporabili razumski pristop, saj vaša čustva in občutki v tem času ne bodo objektivni. Poskrbite, da boste konec tedna preživeli v čim bolj umirjenem in spokojnem okolju.

rak.jpgRAK
Teden boste pričeli nekoliko negotovo in občutljivo. Obstaja velika verjetnost, da se boste zaprli vase, kuhali boste namreč neko zamero. Nikar se ne oddaljite od partnerja, saj bo to lahko bil vajin teden! Vse zamere dajta na stran in uživajta v družbi drug drugega. Vaša dobra volja bo proti sredini tedna rasla, uspelo vam bo razčistiti z nekimi obremenjujočimi zadevami na zasebnem področju. Dnevi, ko bo Luna prehajala strelca, bodo tudi nadvse primerni za poslovne dogovore in nasploh resno delo, zato se le posvetite pomembnim opravkom. Lotili se boste tudi dolgoročnega načrtovanja, ki bo vsebovalo predvsem vaše finance. Nujno se pogovorite z osebo, ki se na to področje spozna, saj obstaja velika verjetnost, da bi sami naredili nepremišljeno napako.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

lev.jpgLEV
V nasprotju s prejšnjim tednom, ko so vas čustva kar prevzemala, se boste v tem stvari lotevali precej bolj razumsko in premišljeno. Na stran boste dali svojo intuicijo, kar morda v tem primeru sploh ne bo slabo. Še posebej v službi boste sposobni zaplete in izzive reševati z večjo učinkovitostjo, saj boste že vnaprej predvideli, kaj se bo dogajalo. Zaradi svoje učinkovitosti si boste lahko morda priborili celo višje mesto. V sredini tedna se boste resneje posvetili neki težavi, ki vas bo pestila na čustvenem področju. Spoznali boste, da boste do rešitve prišli le z razumskim pristopom, saj vas bodo čustva tokrat vodila v napačno smer. Konec tedna bo v znamenju kozoroga, zato se boste še raje družili s prijatelji. Pri financah do kakršnihkoli izboljšav še ne bo prišlo.

devica.jpgDEVICA
V prvih dneh tega tedna boste nekoga pustili na cedilu, nad čimer ne bo nihče navdušen. Če ne drugega, boste dolžni vsaj opravičilo, zato ga čim prej izrecite. V službi se boste soočili s pomembnimi projekti, ki bodo v vaše življenje prinesli dodaten stres, katerega posledica bo nespečnost, ki se utegne pojaviti v sredini tedna. Skušajte ostati čim bolj trdni in ne podlezite kritikam, ki bodo padale s strani sodelavcev. Saj veste, da se vsi trudite po svojih najboljših močeh in tudi oni si želijo le napredka. Z vztrajnostjo in prizadevnostjo ga boste nedvomno tudi dosegli. Pri nekaterih se bodo pojavile tudi spremembe v počutju in to bo odličen povod za razmislek o tem, kaj sploh storite zase. Resno razmislite o načinu življenja.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

tehtnica.jpgTEHTNICA
Ne dovolite, da bi nekdo uničil vse, za kar ste v preteklih tednih garali. Jasno in odločno se postavite za svoje cilje in vztrajajte pri njih. Teden boste začeli spočiti, kar bo na vas vplivalo nadvse pozitivno. Sam magnetizem vas bo potegnil v pravo smer, ugodno pa bo tako za dajanje pobud kot za fizično delo. Želeli si boste novosti in nasploh boste nadvse odprti za raziskovanje in spremembe. V sredini tedna, ko bo Luna prehajala strelca, boste z lahkoto opravljali vse delo, ki vam ga bodo naložili. Z nadrejenimi boste brez težav sprejemali dogovore, ki vam bodo prinesli osebno in materialno zadovoljstvo. Le v nedeljo, ko bo Luna prešla v kozoroga, se bodo lahko pojavile neke ovire ali blokade, ki se bodo dotikale predvsem čustvenega področja. Vaš partner bo imel občutek, da ne veste dobro, kaj si sploh želite.

skorpijon.jpgŠKORPIJON
Na začetku tedna se boste v svoji koži počutili odlično. Ugotovili boste, da se že dolgo niste tako zabavali, vendar se že v sredini kažejo spremembe. Nekaj v vašem življenju vas bo začelo utesnjevati. Dan za dnem vam bo jemalo dih, vi pa nikakor ne boste mogli izločiti vzroka. Poglobite se vase, v vaša prepričanja. Tam se lahko skriva nekaj, kar ste že prerasli. To čim prej odpravite in ponovno boste lahko zadihali s polnimi pljuči. V sredini tedna bodo do izraza prišle tudi vaše umetniške sposobnosti, lotili se boste ustvarjanja. Najverjetneje le za svojo dušo, zato umetnine ne bodo na ogled drugim. Vsaj partnerju vse predstavite, da bo vedel, kam odhajate. V službi boste lahko postali žrtev konflikta, kar vam bo pobralo energijo. Ne obremenjujte se, saj bodo hitro ugotovili, da nimate nič pri tem.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

strelec.jpgSTRELEC
V teh dneh se boste naveličali službene rutine. Na trenutke se vam bo celo zdelo, da ne živite svojih sanj, ampak sanje nekoga drugega. Če boste menili, da je razlog temu v ožji družini, se zna zgoditi, da boste sprožili prepir, s katerim pa ne boste ničesar dosegli. Če ste se odločili za spremembo, ste le vi tisti, ki jo lahko sprožite. Morda boste šli skozi težak proces, ker se boste zavedli določenih napak, vendar je to edina pot. Bodite pogumni ter vztrajni in uspelo vam bo. Vezani se boste z nekom spogledovali. Ne predajajte se prepovedanim užitkom, saj vam kazen za to ne bo ušla. Ostanite v mejah dovoljenega. Samski si z osebo, ki se vam zdi neznansko privlačna, privoščite veliko mero spogledovanja ali pa še kaj več. Konec tedna bo nepozaben.

kozorog.jpgKOZOROG
V tem tednu se vam nadvse splača potruditi, zato resnično dajte vse od sebe. Četudi se vam bo na trenutke zdelo, da ne zmorete več, vedite, da si boste to le domišljali. Na zalogi imate kup pozitivne energije, ki kar čaka, da jo uporabite. Morda se boste morali odpovedati določenim stvarem, ki vas le omejujejo, čeprav se tega niti ne zavedate. Naredite red tako na čustvenem kot na poslovnem področju in lažje boste zadihali. Vpogled v stanje pa potrebujejo tudi vaše finance, saj v zadnjem času popolnoma pozabljate nanje. Če se ne boste zganili, bo vaš bančni račun kar naenkrat prazen, s čimer se boste težko soočili. Raje poskrbite, da do tega sploh ne bo prišlo. Šele proti koncu tedna, ko bo Luna prešla v vaše sončno znamenje, se boste zavedli, da ste v preteklosti storili več napak. Popravite jih.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

vodnar.jpgVODNAR
V tem tednu boste nadvse zaposleni, saj vas bodo z delom zasuli z vseh koncev. Na trenutke se vam bo zdelo, da ne boste zdržali, vendar le potrpite. Zaradi truda se vam bodo odprle nove možnosti ali pa boste pripomogli k boljšemu zaslužku. Čeprav vam utegnejo nadrejeni dihati za ovratnik, naj to nikar ne zmoti vaše koncentracije. Vedeti morate le, da zmorete, vse ostalo pa se bo uredilo samo od sebe. Na zasebnem področju ne bo prišlo do nikakršnih sprememb, čeprav si jih boste nadvse želeli. Že v preteklosti ste se naučili, da morate biti potrpežljivi in da ne morete vsega dobiti ravno takrat, ko si zamislite. Tisti, ki ravno začenjate novo zvezo, bodite pazljivi. Osredotočite se nase in poskrbite, da se boste dobro počutili v svoji koži.

ribi.jpgRIBI
Čas je, da preteklost pustite zadaj, zdaj se osredotočite na prihodnost. Če boste nanjo gledali z optimizmom, ste lahko prepričani, da vam bo prinesla le lepe stvari. Z nenehnim vračanjem v preteklost pa življenju preprečujete, da bi se odvijalo po svoje. Na čustvenem področju boste v tem tednu prišli do nekega pomembnega spoznanja, ki utegne zasukati potek dogodkov. V vsakem primeru bodite pripravljeni na spremembe. Življenje se končno odpira pred vami, le prepustite se in ne obremenjujte vašega zdravja z nepomembnimi stvarmi. V službi bodo stvari potekale precej utečeno, le vaši nadrejeni bodo od vas zahtevali več kot običajno, še posebej v sredini tedna. To vas utegne pripeljati do izčrpanosti, ki se bo odrazila na vašem zdravstvenem področju.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja