ANGELSKE KARTE

angel_140.jpg

Kaj vam danes sporoča vaš angel? 

Pošljite SMS
ANGEL6 na 3883

 

 

 
VEDEŽEVANJE POROKA

poroka_125.jpg

Se bosta poročila?

Pošljite SMS s ključno besedo:

POROKA6 na 3883
in izvedite takoj!

 
VEDEŽEVANJE LJUBEZEN 
Kako najti pravo ljubezen?

par_125.jpg

Ali boste našli pravo ljubezen?

Pošljite SMS s ključno besedo:

LJUBEZEN6 na 3883
in izvedite takoj!

 

 
KARIERA IN FINANCE
Je denar ključ do sreče?

_140.JPG

Se boste rešili finančnih težav? Kaj vam pravijo karte?

Pošljite SMS s ključno besedo:

FINANCE6 na 3883
in izvedite takoj!

 

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop

Potrebujete nasvet ali namig iz horoskopa za tekoči teden? Potem ste na pravem mestu. Tedenski horoskop najdete v zavihkih na levi, kjer lahko izberete svoje horoskopsko znamenje in si vsak teden preberete, kaj vam tedenski hroskop napoveduje za teden ki prihaja. Znamenje horoskopa, v katerem se rodimo, zaznamuje naše osebnost in obnašanje ter nas hkrati razlikuje od oseb, ki so rojene pod drugim znamenjem horoskopa. Medtem ko obstajajo splošne značilnosti posameznih horoskopskih znamenj, lahko astrologi napovejo tudi, kaj nas čaka v prihajajočem tednu na različnih področjih našega življenja v tedenskem horoskopu.

 

Tedenski horoskop za prihajajoči teden je objavljen vsak petek zjutraj in vam ponuja dober vpogled v prihajajoči teden – kaj vas čaka na področju ljubezni, dela, šole, denarja itd.

 

Za boljši pogled v vaš teden pošljite SMS z besedilom TAROT6 na 3883.

 

Če vas zanima več o horoskopu, kliknite na vir: HOROSKOP

Horoskop od 18.8.2014 do 24.8.2014


oven.jpgOVEN
Uspeh v ljubezenskem življenju bo temeljil na miru in harmoniji. Naredite nekaj sprememb pri vašem obnašanju in načinu komuniciranja, z namenom, da boste s svojimi sposobnostmi in vedenjem lahko laskali vsem. Pri vaših podvigih pričakujte podporo vašega partnerja in ostalih družinskih članov. Imeli boste vse možnosti, da boste lahko lastnoročno pospešili posel in izboljšali finančno stanje. Prihodki bodo prihajali gladko. Impresivni denarni dobički bodo pripomogli k finančni stabilnosti, povečalo pa se bo tudi stanje na vašem bančnem računu. Povišica, napredovanje in dobra ocena bodo le še smetana na sladoledu. To bo najboljši čas za vlaganje in tveganje. Izkoristite ga!

bik.jpgBIK
Stvari ne potekajo vedno gladko in tokrat boste morali vložiti kar nekaj truda, da boste ohranili nadzor. Ne skrbite, ovire so del kariere. Vi se boste z njimi znali spoprijeti, seveda jih boste premagali. Nahajate se v napornem obdobju, ki pa vam bo poleg številnih skrbi prineslo tudi možnost za premik z mrtve točke. Finance bodo sledile pozitivnim spremembam. V ljubezensko življenje vezanih bosta ta teden vstopila nemir in negotovost. Odnos z ljubljeno osebo ne bo ravno dober, zato umirite svoje strasti. Že proti koncu tedna pa boste občutili novo zadovoljstvo. Če ste prosti, bo možna nova ljubezenska romanca oziroma boste dobili priložnost za novo poznanstvo.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

dvojcka.jpgDVOJČKA
Samski boste zahvaljujoč novemu, prijetnemu dogajanju v vašem zasebnem življenju izžarevali pozitivno energijo. Določena oseba bo pritegnila vašo čustveno pozornost. Vezani boste neustavljivo hrepeneli po uresničitvi vaših ljubezenskih želja. Ste oseba, ki hrepeni po varnosti, pozornosti in nežnosti. Ne premlevajte želja v sebi, zaupajte se partnerju. V dneh, ko bo Luna prehajala raka, se boste znašli pred pomembno odločitvijo, ki je nikakor ne preložite. Čeprav vas bo strah neuspeha, boste morali to enostavno narediti. Napočil bo čas odločnosti in dejanj. Ko pa bo vse to za vami, pa si le vzemite odmor in malce pozabite na vse skrbi. Naposled se boste le lahko sprostili.

rak.jpgRAK
Odločili se boste, da boste končno popravili neke določene napake iz vaše preteklosti. Ob tem si ne dovolite, da bi zapadli v pesimizem ali da bi vas zapustilo potrpljenje. Morda boste srečali osebo, s katero se niste najbolje razumeli. Zgodba ne bo potekala po vaših načrtih, vsaj v začetku tedna ne, ko bo Luna prehajala dvojčka. V sredini, ko bo Luna prešla v vaše sončno znamenje, boste imeli že več sreče in dobili boste nov val samozavesti. Resnično boste vsemu kos. Posvetili pa se boste tudi izobraževanju in duhovnemu razvoju. Polni boste načrtov in idej, vendar pa boste morali biti v tem tednu bolj previdni kot običajno. Nagnjeni boste k napačnim odločitvam. V drugi polovici tedna pa boste lahko celo malce površni.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

lev.jpgLEV
V tem tednu boste postavljeni pred težke preizkušnje, ki si jih niste predstavljali niti v najbolj divjih sanjah. Težko bo, a na koncu boste srečnejši. Začetek tedna bo prinesel dolgove iz preteklosti, za katere se vam bo zdelo, da jih nikoli ne bo zmanjkalo. Počakati boste morali na bolj ugodno obdobje, ki vam bo odprlo nove poslovne svetove in razkrilo pot navzgor. Izogibajte se le tveganim finančnim naložbam, ki bi vas lahko stale tudi ugleda. Ne uprite se poslovnemu povabilu v tujino. To bo za vas odlično doživetje, ki vam bo prineslo spremembe. Poiščite ravnotežje med delom in počitkom, med materialnim in duhovnim. Vsak dan se za hip ustavite in začutite svoj notranji mir.

devica.jpgDEVICA
Vleklo vas bo med rjuhe, kjer si boste v eksploziji strasti dali duška, ne da bi vam bilo treba premišljevati o poroki. Čustva vas ne bodo preveč zanimala. Vaš nastop bo najprej bojevit in napadalen, a sami pri sebi boste vedeli, da niste povsem prepričani, da ste bolj neodločne narave. Pogosto se boste vračali v preteklost, čeprav bi se morali počasi soočiti s sedanjostjo in z njenimi dejstvi. Tisti, ki pa ste prepričani o svojih čustvih, boste lahko doživeli enega najlepših tednov. Vse skupaj bo podkrepljeno tudi z razumevanjem in harmonijo. Proti koncu tedna boste spet živi in močni, predvsem pa boste točno vedeli, koga želite. Prijateljstvo in druženje bosta na drugem mestu.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

tehtnica.jpgTEHTNICA
Čeprav se boste trudili, da se vam delo ne bi nabiralo, pri tem ne boste tako uspešni, zato vas čaka predvsem popravljanje lastnih napak. To pa nikakor ne bo merilo za vašo uspešnost, saj se boste drugače poslovno ves čas dokazovali. Zapomnite si, če boste lahko obvladali stres, potem boste lahko obvladali vse. Na čustvenem področju pa se boste posebno v dneh, ko bo Luna prehajala raka, znašli v stanju duševne paraliziranosti. Ne boste želeli videti in sprejeti dogajanja okoli vas, zaman se boste trudili, da bi stvari ostale enake. Dobro bi bilo, da bi čim prej premagali ta strah, soočite se tudi z neprijetnimi stvarmi. Preučite celotno situacijo, lažje vam bo.

skorpijon.jpgŠKORPIJON
Neverjetno, a tudi vam se bo zgodilo, da bo ljubezen postala pomembnejša od dela in služenja denarja, pa čeprav le za prvih nekaj dni. Dovolj bo za preporod in dovolj, da boste začeli o tem poglavju svojega življenja razmišljati drugače kot do sedaj. Seveda ustvarjanje družinskega gnezda in podobni intimni načrti ne bodo slabo vplivali na vašo kariero, zagotovo pa bo za vas dovolj velika sprememba že to, da boste raje izbirali nove tapete kot poslovne partnerje in sodelavce. S partnerjem se bosta seveda prav zaradi tega krasno ujela in vajino razburkano razmerje bo postalo mirno ter varen pristan po napornem dnevu v službi. Doživeli boste neko novo izkušnjo.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

strelec.jpgSTRELEC
Srečo v ljubezni boste iskali na preverjene načine, tveganja si v tem tednu ne boste želeli, pa tudi sicer to ni vaša priljubljena oblika zadovoljevanja potreb. Ves čas bo v vas tlela strast, čeprav boste precej obremenjeni z drugimi stvarmi. Pogosto boste pozabljali na težave, da bi le dobili želeno, a občutek globljega nezadovoljstva bo ostal. Ambicij na poslovnem področju pa vam nikoli ne bo zmanjkalo. Več ko jih bo, bolj vas bo obsedala tudi ideja, da na vas prežijo ljudje, ki vam ne privoščijo nič dobrega. Vaša intuicija je vedno vrhunska, zato boste do konca tedna očistili svoje delovno okolje vse negativnosti, naredili boste prostor za nove zamisli.

kozorog.jpgKOZOROG
Tudi v tem tednu boste zelo neposredni. Nekomu boste zelo prirasli k srcu, a mu ne boste hoteli obljubiti nečesa, česar potem ne bi mogli izpolniti. Prav malo vas bo brigalo, kaj si bodo drugi mislili o vas. To bo dobro le do neke meje, saj verjetno ne boste želeli prizadeti nekoga, ki ga imate radi. Težave vam bo lahko povzročil tudi vaš temperament, zato poskusite biti kar se da mirni. Še dobro, da imate ob sebi razumevajoče ljudi, vendar pa pazite, da vaš temperament ne bo prepogosto v ospredju. Tudi razumevanje ima svojo mejo. Pazite, da ne boste na koncu česa obžalovali. Na poslovnem področju se vam bodo porodile dobre ideje, toda nekako vam bo zmanjkalo energije, da bi jih do konca razvili.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

vodnar.jpgVODNAR
Zaradi dolgoročnih koristi se v tem tednu na vsak način izognite večjim vlaganjem. Na poklicnem področju se boste lahko hitro opekli, če boste pri soočenjih računali samo na srečo. Če se jim nikakor ne boste mogli izogniti, raje temeljito preglejte svoje argumente. Tokrat bi bilo dobro, da bi se posvetovali z nekom, ki se na to spozna. Dobro razmislite, komu in čemu boste namenili največ energije. Med vsemi se bo zagotovo našel nekdo, ki bo vzbudil vašo pozornost. Imejte oči na pecljih. Sprva boste še prilagodljivi in razumevajoči do zadržkov vaših najbližjih, a bodo dogodki tekom tedna vseeno prinesli le nestabilne razmere. Ker boste sami odločni, niti ne boste potrebovali pomoči drugih. Bodite še naprej optimistični!

ribi.jpgRIBI
V napeti situaciji se ne boste mogli izogniti težavam. Ne zatiskajte si oči, raje se jih aktivno lotite. Osredotočite se na izvor problema. S temeljitostjo in poštenostjo boste lahko omejili škodo. Čeprav boste želeli, pa nikar ne spreglejte neke napake. Naučite se prevzemati odgovornost. Obeta se vam kar nekaj očarljivih srečanj, ki vas bodo močno razveselila in vas bodo spravila v dobro voljo. Tako bo teden potekal v znamenju obujanja preteklosti. Samski bi lahko nekoga povabili na pijačo. Nikoli se namreč ne ve, kdaj bo preskočila kakšna ljubezenska iskrica. Zanimivo bo in tokrat ne boste obžalovali prav ničesar.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja