ANGELSKE KARTE

angel_140.jpg

Kaj vam danes sporoča vaš angel? 

Pošljite SMS
ANGEL6 na 3883

 

 

 
VEDEŽEVANJE POROKA

poroka_125.jpg

Se bosta poročila?

Pošljite SMS s ključno besedo:

POROKA6 na 3883
in izvedite takoj!

 
VEDEŽEVANJE LJUBEZEN 
Kako najti pravo ljubezen?

par_125.jpg

Ali boste našli pravo ljubezen?

Pošljite SMS s ključno besedo:

LJUBEZEN6 na 3883
in izvedite takoj!

 

 
KARIERA IN FINANCE
Je denar ključ do sreče?

_140.JPG

Se boste rešili finančnih težav? Kaj vam pravijo karte?

Pošljite SMS s ključno besedo:

FINANCE6 na 3883
in izvedite takoj!

 

kosmika_trgovina_darila_za_novo_leto_1.png

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop

Potrebujete nasvet ali namig iz horoskopa za tekoči teden? Potem ste na pravem mestu. Tedenski horoskop najdete v zavihkih na levi, kjer lahko izberete svoje horoskopsko znamenje in si vsak teden preberete, kaj vam tedenski hroskop napoveduje za teden ki prihaja. Znamenje horoskopa, v katerem se rodimo, zaznamuje naše osebnost in obnašanje ter nas hkrati razlikuje od oseb, ki so rojene pod drugim znamenjem horoskopa. Medtem ko obstajajo splošne značilnosti posameznih horoskopskih znamenj, lahko astrologi napovejo tudi, kaj nas čaka v prihajajočem tednu na različnih področjih našega življenja v tedenskem horoskopu.

 

Tedenski horoskop za prihajajoči teden je objavljen vsak petek zjutraj in vam ponuja dober vpogled v prihajajoči teden – kaj vas čaka na področju ljubezni, dela, šole, denarja itd.

 

Za boljši pogled v vaš teden pošljite SMS z besedilom TAROT6 na 3883.

 

Če vas zanima več o horoskopu, kliknite na vir: HOROSKOP

Horoskop od 13.2.2017 do 19.2.2017


oven.jpgOVEN
V tem tednu nikakor ne bo šlo tako, kot ste si zamisli. Ne glede na to, koliko truda boste vložili v posamezne projekte, se vam bo na koncu vedno zdelo, da je bil ves trud zaman. Vendar nikar ne vrzite puške v koruzo, saj se vam že prav kmalu obeta izboljšanje. V partnerstvu bo malce bolj veselo, saj boste z lahkoto sprejemali kompromise, samski pa se boste zagledali v nekoga, ki ga nikakor ne boste mogli spraviti iz glave. Pazite se le naivnosti, ki je v prihodnjih dneh ne bo manjkalo. V sredini tedna se boste še bolj kot običajno posvečali financam, morda boste razmišljali o velikih in pomembnih naložbah, ki vas čakajo. Za konec tedna pa le dajte skrbi na strani in prisluhnite najbližjim.

bik.jpgBIK
V določenih obdobjih ta teden boste precej razdražljivi in nemirni, kar bo razlog mnogim konfliktom. Manjkalo vam bo diplomatskih spretnosti, pa tudi v ognju prepira boste marsikatero stvar doživeli precej bolj intenzivno kot sicer. Nekatere izrečene besede boste kasneje obžalovali. V zvezi z denarjem boste sprejeli kompromis, ki vam bo v prihodnosti odprl mnogo vrat. Le potrpežljivi bodite. Če si želite sprememb v zvezi s službo, ne sprejmite kar prve ponujene možnosti. Najboljše dosežke si boste izborili s spretnimi pogajanji in čakanjem na pravo priložnost.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

dvojcka.jpgDVOJČKA
Skozi ves teden boste takorekoč na vseh področjih stavili predvsem na preizkušen, razumski in čim manj tvegan pristop. Vse, kar mu bo nasprotovalo, boste občutili kot motnjo. Če vam bodo torej očitali, da nimate občutka za ljudi, bodo imeli ta teden kar prav. Še posebno vas bo zmotilo, ko vas bo nekdo prosil za uslugo in pričakoval, da mu boste ugodili iz usmiljenja. Imeli boste namreč zelo jasne cilje in prioritete. V ospredju bo nauk, da se denar zasluži z delom. In kar zadeva zaslužke, boste res lahko zadovoljni. Znali boste prenesti napredne ideje v prakso, vendar samo v primeru, da vam bodo logične. Poseben pomen boste dajali tradiciji in tudi svojim prednikom.

rak.jpgRAK
Znali boste razdeliti delo drugim, tako da ga bo kar najmanj ostalo za vas. Vaša posebna sposobnost ta teden bo v tem, da boste to prikazali kot samoumevno, če ne kar nujno. Vam pa bo po drugi strani ostajalo kar precej prostega časa, ki ga boste porabili predvsem za svoje skrivne strasti. To pomeni da vam bodo vaše nezdrave navade lahko naredile še več škode kot doslej. Teden je še posebno neugoden za igre na srečo, saj boste imeli težave s postavljanjem mej. Proti koncu tedna pa se bodo že pokazali znaki prihajajoče spremembe.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

lev.jpgLEV
V tem tednu lahko pričakujete kar nekaj sprememb. Nad nekaterimi ne boste najbolj navdušeni, večina pa bo takšnih, na katere ste dolgo čakali. Naj vas ne prevzame prehitro občutek izpolnitve sanj, saj je pot do tja še dolga. Na vsakem ovinku namreč preži nevarnost, ki vas bo morda speljala od začrtane poti. Vendar pa je tudi to le del življenja, zato iz vsake stvari, situacije ali človeka poskušajte potegniti le najboljše. Tokrat vas notranji občutek ne bo varal, znali boste oceniti, kaj lahko pričakujete od koga. Tudi v zvezi s službo, posli in denarjem se boste lahko zanesli na svojo intuicijo.

devica.jpgDEVICA
Polni boste pozitivne energije, optimizma in zanosa. Nič, kar vam bodo naložili, vam ne bo težko storiti, saj boste marljivi in delavni. V službi boste zaradi tega dosegali uspehe, posledično pa lahko pričakujete tudi spremembo na finančnem področju. Sicer vaše finance kar kličejo po večji pozornosti, saj se jim doslej niste posebej posvečali. Resno morate razmisliti o tem, kaj boste storili z njimi, saj je primeren čas za naložbe vseh vrst. Če še ne varčujete, je skrajni čas, da odprete varčevalni račun, saj nikoli ne veste, kdaj boste potrebovali zlato rezervo.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

tehtnica.jpgTEHTNICA
Preteklosti ne morete spremeniti, tega se dobro zavedate, a kljub temu kar pozabljate na to. Ne razmišljajte o napakah, ki ste jih storili, ampak raje poskrbite, da jih v sedanjosti ne ponavljate. V sredini tedna se vam obetajo prve spremembe na poslovnem področju, ki vam bodo popolnoma odveč, četudi vam bodo vsi razlagali o njihovih prednostih. Prej ali slej jih boste spoznali tudi vi, čeprav pravega navdušenja do njih ta teden še ne boste začutili. Našli boste veliko podrobnosti, ki vas bodo skrbele.

skorpijon.jpgŠKORPIJON
Občutek boste imeli, da vas zapuščata navdih in intuicija, vendar je vaš strah popolnoma odveč. Izčrpani ste, zato ideje kar nočejo in nočejo priti. Nujno potrebujete počitek, predvsem več spanca. Naj bo to vaš glavni cilj za ta teden, čeprav se bo pestro dogajanje okoli vas še nadaljevalo. Poskrbite, da boste našli pravo ravnovesje med delom in prostim časom. Če vam bo to uspelo, lahko že v prvi polovici tedna pričakujete pozitivne spremembe. V službi boste zbrani, vse vam bo šlo bolje od rok. Odločitve bodo hitre in drznejše, kar bo še posebno razveseljevalo vaše nadrejene.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

strelec.jpgSTRELEC
Če boste še naprej tako vztrajno odganjali osebo, ki se vam želi približati, jo boste nedvomno tudi odgnali. Če ne gre za nekoga, ki je že izkoristil vaše zaupanje, nimate razloga, da bežite. Dajte tej osebi vsaj priložnost, tudi če malce tvegate. Saj ne morete ničesar izgubiti. V preteklosti ste storili neke napake, ki se utegnejo v prihodnjih dneh pokazati. Še je čas, da izrečete opravičilo, zato nikar ne ovinkarite. V službi bo delo potekalo po načrtih, vendar pa se vam nakazujejo neki konflikti v medsebojnih odnosih s sodelavci. Tu utegneta do izraza priti vaša samovolja in egocentričnost, ki bo v sredini tedna podkrepljena še s trmo.

kozorog.jpgKOZOROG
V glavi si boste postavljali namišljene meje, kar vam ne bo prav nič koristilo. Z njimi boste le zapirali že napol odprta vrata. Če boste nastopili novo službo ali vas čaka kakšen drug nov začetek, pazite, da ne boste že na začetku predrzni. Pustite, da vam predstavijo svoje pogoje, šele nato predlagajte popravke. Če boste optimistični in aktivni, vas lahko čaka uspešen teden. V vsakem primeru ne dovolite, da vas prevzame pasivnost, saj se samo od sebe ne bo nič zgodilo. V sredini tedna vas utegne zaskrbeti nekaj na finančnem področju, kar se bo, če boste ravnali razumsko, hitro razrešilo.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

vodnar.jpgVODNAR
V tednu pred vami boste morali velikokrat najprej vdihniti, preden boste izrekli besede, ki vam bodo padle na pamet. Nikar ne pozabite, da ni vedno dobro biti direkten in neposreden, saj s tem lahko povzročite tudi kar nekaj škode. Pomislite, kako se vi počutite, ko ste izzvani ali napadeni. V službi sicer ne bo večjih težav, če boste le upoštevali navodila nadrejenih, dober pa bo tudi vaš odnos s sodelavci. Ne glede na to, da boste za hrbtom slišali mnogo komentarjev, ki bodo leteli na vaše delo, boste vse opravili brezhibno in se ne ozirali nanje. Dobro se zavedate, da mora najprej vsak pomesti pred svojim pragom.

ribi.jpgRIBI
Le od vas je odvisno, kako boste preživeli prihajajoči teden. Malokdaj imate toliko vpliva na dogajanje, zato nikar ne zamudite priložnosti. Imeli boste veliko pozitivne energije, kar bo dodatno vplivalo na odlične pogoje za uspeh. Zapomnite si, da kolikor boste vložili, toliko boste tudi iztržili, zato se vam splača še posebej potruditi. V sredini tedna se boste lotili nekega pospravljanja. Najverjetneje bo šlo predvsem za odpravljanje motečih dejavnikov v vašem življenju, to pa so lahko preživeti čustveni vzorci, ki vam ne koristijo več. V službi se vam obeta precej naporen teden, saj boste morali pokazati vse svoje spretnosti.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja