ANGELSKE KARTE

angel_140.jpg

Kaj vam danes sporoča vaš angel? 

Pošljite SMS
ANGEL6 na 3883

 

 

 
VEDEŽEVANJE POROKA

poroka_125.jpg

Se bosta poročila?

Pošljite SMS s ključno besedo:

POROKA6 na 3883
in izvedite takoj!

 
VEDEŽEVANJE LJUBEZEN 
Kako najti pravo ljubezen?

par_125.jpg

Ali boste našli pravo ljubezen?

Pošljite SMS s ključno besedo:

LJUBEZEN6 na 3883
in izvedite takoj!

 

 
KARIERA IN FINANCE
Je denar ključ do sreče?

_140.JPG

Se boste rešili finančnih težav? Kaj vam pravijo karte?

Pošljite SMS s ključno besedo:

FINANCE6 na 3883
in izvedite takoj!

 

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop

Potrebujete nasvet ali namig iz horoskopa za tekoči teden? Potem ste na pravem mestu. Tedenski horoskop najdete v zavihkih na levi, kjer lahko izberete svoje horoskopsko znamenje in si vsak teden preberete, kaj vam tedenski hroskop napoveduje za teden ki prihaja. Znamenje horoskopa, v katerem se rodimo, zaznamuje naše osebnost in obnašanje ter nas hkrati razlikuje od oseb, ki so rojene pod drugim znamenjem horoskopa. Medtem ko obstajajo splošne značilnosti posameznih horoskopskih znamenj, lahko astrologi napovejo tudi, kaj nas čaka v prihajajočem tednu na različnih področjih našega življenja v tedenskem horoskopu.

 

Tedenski horoskop za prihajajoči teden je objavljen vsak petek zjutraj in vam ponuja dober vpogled v prihajajoči teden – kaj vas čaka na področju ljubezni, dela, šole, denarja itd.

 

Za boljši pogled v vaš teden pošljite SMS z besedilom TAROT6 na 3883.

 

Če vas zanima več o horoskopu, kliknite na vir: HOROSKOP

Horoskop od 21.7.2014 do 27.7.2014


oven.jpgOVEN
V tem tednu boste rojeni v ovnu v resnični prednosti, česar nikar ne zanemarite. Še posebej na poslovnem področju se lahko prebijete skozi težavne ovire, ki vam bodo odprle nova vrata. Morda boste tudi spremenili pogled na neko situacijo, ki pa se bo verjetno navezovala na zasebno ali čustveno področje. Če se boste znašli v slepi ulici in ne boste točno vedeli, kaj bi naredili s svojimi čustvi, enostavno počakajte, saj se bo situacija najverjetneje razrešila sama od sebe. V nobenem primeru ne obupajte, četudi ne bo vse potekalo tako, kot ste si zamislili. Vaša moč je neizmerna, zato ni strahu, da bi se zlomili v ključnem trenutku. Verjemite v moč pozitivnih misli, zato se ne predajajte negativizmu, pa če vas bo še tako mikalo. Vaše misli oblikujejo vaš vsakdanjik.

bik.jpgBIK
Čaka vas zelo razgiban teden. Dela boste imeli ogromno, poleg tega se vam obeta tudi veliko dogajanja na zasebnem področju. Partnerske zadeve vam bodo izjemno pomembne, vendar pa obstaja velika verjetnost, da kljub vloženemu trudu ne bo šlo vse po načrtu. S partnerjem se nikakor ne bosta mogla uskladiti. To bo postopoma stopnjevalo vašo slabo voljo do mere, ko boste menili, da je umik edina možnost. Kljub temu ne sklepajte naglih odločitev, saj pod pritiskom ne boste najbolj trezno razmišljali. Jeza in negativna čustva vam bodo namreč zameglila razum. V sredini tedna, ko bo Luna prehajala raka, vam jo bodo dodatno zagodli v službi, saj se bo nekdo želel okoristiti z vašim delom. Ostro se postavite zase in za svoje ideje.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

dvojcka.jpgDVOJČKA
V prvih dneh tega tedna boste malce prestrašeni, za kar bo kriva neka osebna ali čustvena stiska. Zdelo se vam bo, da gre vse narobe, čeprav v resnici situacija ne bo tako zelo tragična. Pomembno je, da ohranite upanje, saj vam bo ravno to dalo moč, ki jo nujno potrebujete. Vse vaše obveznosti vam bodo odveč, saj ne boste znali razmišljati o ničemer drugem kot o tistem, kar vas pesti. Nikar se ne zaprite vase, pogovorite se s prijatelji ali s partnerjem. Konec tedna, ko bo Luna prešla v leva, lahko pričakujete nenaden preobrat dogodkov. Ne glede na to, kaj se bo zgodilo, pazite, da uporabite razumski pristop, saj vaša čustva in občutki v tem času ne bodo objektivni. Poskrbite, da boste konec tedna preživeli v čim bolj umirjenem in spokojnem okolju.

rak.jpgRAK
Teden boste pričeli nekoliko negotovo in občutljivo. Obstaja velika verjetnost, da se boste zaprli vase in kuhali neko zamero. Nikar se ne oddaljite od partnerja, saj je to lahko vajin teden! Naj bo to čas, ko bosta dala vse zamere na stran in uživala v družbi drug drugega. Vaša dobra volja bo proti sredini tedna rasla, uspelo vam bo razčistiti z nekimi obremenjujočimi zadevami na zasebnem področju. V sredini tedna, ko bo Luna prehajala vaše sončno znamenje, bo tudi nadvse primeren čas za poslovne dogovore in nasploh resno delo, zato se le posvetite pomembnim opravkom. Lotili se boste tudi dolgoročnega načrtovanja, ki bo vsebovalo predvsem vaše finance. Nujno se pogovorite z osebo, ki se na to področje spozna, saj obstaja velika verjetnost, da boste naredili nepremišljeno napako.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

lev.jpgLEV
V nasprotju s prejšnjim tednom, ko so vas čustva kar prevzemala, se boste v tem stvari lotevali precej bolj razumsko in premišljeno. Na stran boste dali svojo intuicijo, kar morda v tem primeru sploh ni slabo. Še posebej v službi boste sposobni zaplete in izzive reševati z večjo učinkovitostjo, saj boste že vnaprej predvideli, kaj se bo dogajalo. Zaradi svoje učinkovitosti si lahko morda celo priborite višje mesto med svojimi sodelavci. V sredini tedna se boste resneje posvetili neki težavi, ki vas bo pestila na čustvenem področju. Spoznali boste, da lahko do rešitve pridete le z razumskim pristopom, saj vas čustva vodijo v napačno smer. Konec tedna bo Luna prehajala iz raka v leva, zato se boste še raje družili s prijatelji. Pri financah do kakršnihkoli izboljšav še ne bo prišlo.

devica.jpgDEVICA
V prvih dneh tega tedna boste nekoga pustili na cedilu, nad čimer ne bo nihče navdušen. Če ne drugega, ste dolžni vsaj opravičilo, zato ga čim prej izrecite. V službi boste soočeni s pomembnimi projekti, ki bodo v vaše življenje prinesli dodaten stres. Posledično lahko pride do nespečnosti, ki se utegne pojaviti še posebej v sredini tedna. Skušajte ostati kar se da trdni in ne podlezite kritikam, ki bodo padale s strani sodelavcev. Saj veste, da se vsi trudite po svojih najboljših močeh in tudi oni si želijo le napredka. Z vztrajnostjo in prizadevnostjo ga boste nedvomno tudi dosegli. Če se bodo v drugi polovici tedna pojavile neke težave s počutjem, razmislite, ali v zadnjem času sploh naredite kaj, da do njih ne bi prišlo. Resno razmislite o svojem načinu življenja.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

tehtnica.jpgTEHTNICA
Ne dovolite, da vam uničijo vse, za kar ste v preteklih tednih garali. Jasno in odločno se postavite za svoje cilje in vztrajajte pri njih. Teden boste začeli spočiti, kar bo na vas pozitivno vplivalo. Sam magnetizem vas bo potegnil v pravo smer, ugodno pa bo tako za dajanje pobud kot za fizično delo. Želeli si boste novosti in nasploh boste nadvse odprti za raziskovanje in spremembe. V sredini tedna, ko bo Luna prehajala raka, boste z lahkoto opravljali vse delo, ki vam ga bodo naložili. Z nadrejenimi boste brez težav sprejemali dogovore, ki vam bodo prinesli osebno in materialno zadovoljstvo. V soboto in nedeljo, ko bo Luna prehajala v leva, se lahko pojavijo neke ovire ali blokade, ki se bodo dotikale predvsem čustvenega področja. Vaš partner bo imel občutek, da ne veste dobro, kaj si sploh želite.

skorpijon.jpgŠKORPIJON
Na začetku tedna se boste odlično počutili v svoji koži, ugotovili boste, da se že dolgo niste tako zabavali. Vendar se že proti sredini kažejo spremembe. Nekaj v vašem življenju vas bo začelo utesnjevati, dan za dnem vam bo jemalo dih, vi pa nikakor ne boste mogli izločiti vzroka. Poglobiti se morate vase, v svoja prepričanja. Tu se lahko skriva nekaj, kar ste že prerasli. To čim prej odpravite in ponovno boste lahko zadihali s polnimi pljuči. V sredini tedna bodo do izraza prišle tudi vaše umetniške sposobnosti, saj se boste lotili ustvarjanja, a najverjetneje le za svojo dušo. Če že drugim ne boste pokazali izdelkov, jih pokažite vsaj partnerju, da bo vedel, od kod taka sprememba v vašem obnašanju. V službi lahko postanete žrtev konflikta, kar vam bo jemalo energijo. Ne obremenjujte se, saj bodo ugotovili, da nimate nič pri tem.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

strelec.jpgSTRELEC
V prvih dneh boste naveličani službene rutine. Na trenutke se vam bo celo zdelo, da ne živite svojih sanj, ampak sanje nekoga drugega. Če boste menili, da je razlog temu v ožji družini, se zna zgoditi, da boste sprožili prepir, s katerim pa ne boste ničesar dosegli. Če ste se odločili za spremembo, ste le vi tisti, ki jo lahko sprožite. Morda boste šli skozi težak proces, ker se boste zavedli določenih napak, vendar je to edina pot. Bodite pogumni ter vztrajni in uspelo vam bo. Vezani se boste z nekom spogledovali. Ne predajajte se prepovedanim užitkom, saj vam kazen za to ne bo ušla. Ostanite v mejah dovoljenega. Samski si z osebo, ki se vam zdi neznansko privlačna, privoščite veliko mero spogledovanja ali še kaj več. Konec tedna bo nepozaben.

kozorog.jpgKOZOROG
V tem tednu se vam nadvse splača potruditi, zato resnično dajte vse od sebe. Četudi se vam bo na trenutke zdelo, da ne zmorete več, vedite, da imate še nekaj skrite rezerve. Na zalogi imate kup pozitivne energije, ki kar čaka, da jo uporabite. Morda se boste morali odpovedati določenim stvarem, ki vas le omejujejo, čeprav se tega niti ne zavedate. Naredite red tako na čustvenem kot na poslovnem področju in lažje boste zadihali. Vpogled v stanje pa potrebujejo tudi vaše finance, saj v zadnjem času popolnoma pozabljate nanje. Če se ne boste zavzeli, se lahko zgodi, da bo vaš bančni račun kar naenkrat prazen, s čimer se boste težko soočili. Raje poskrbite, da do tega sploh ne bo prišlo. Šele konec tedna, ko bo Luna prešla v leva, se boste zavedli, da ste v preteklosti storili več napak. Vse še lahko popravite.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

vodnar.jpgVODNAR
V tem tednu boste nadvse zaposleni, saj vas bodo z delom zasuli z vseh koncev. Na trenutke se vam bo zdelo, da ne boste zdržali, vendar le potrpite. Z delom si lahko odprete nova vrata ali pa pripomorete k boljšemu zaslužku. Čeprav vam utegnejo nadrejeni dihati za ovratnik, naj to nikar ne zmoti vaše koncentracije. Vedeti morate le, da zmorete, vse ostalo se bo uredilo samo od sebe. Na zasebnem področju ne bo prišlo do nikakršnih sprememb, čeprav si jih boste nadvse želeli. Že v preteklosti ste se naučili, da morate biti potrpežljivi in da ne morete vsega dobiti ravno takrat, ko si zamislite. Tisti, ki ravno začenjate novo zvezo, bodite pazljivi, saj ne veste, kakšne namene ima ta oseba. Če se le da, se končno osredotočite nase in poskrbite, da se boste dobro počutili v svoji koži.

ribi.jpgRIBI
Čas je, da preteklost pustite za seboj in se osredotočite na prihodnost. Če boste nanjo gledali z optimizmom in pričakovanjem, ste lahko prepričani, da vam prinaša marsikaj lepega. Z nenehnim vračanjem v preteklost pa s svojimi mislimi preprečujete, da se življenje odvija, kot bi se moralo. Na čustvenem področju boste v tem tednu prišli do nekega pomembnega spoznanja, ki utegne zasukati potek dogodkov. V vsakem primeru bodite pripravljeni na spremembe. Življenje se končno odpira pred vami, le prepustite se in ne obremenjujte svojih misli z nepomembnimi stvarmi. V službi bodo stvari potekale precej utečeno, le vaši nadrejeni bodo, še posebej v sredini tedna, od vas zahtevali več kot običajno. To vas utegne pripeljati do izčrpanosti, ki se bo odražala tudi pri vašem splošnem počutju.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja