ANGELSKE KARTE

angel_140.jpg

Kaj vam danes sporoča vaš angel? 

Pošljite SMS
ANGEL6 na 3883

 

 

 
VEDEŽEVANJE POROKA

poroka_125.jpg

Se bosta poročila?

Pošljite SMS s ključno besedo:

POROKA6 na 3883
in izvedite takoj!

 
VEDEŽEVANJE LJUBEZEN 
Kako najti pravo ljubezen?

par_125.jpg

Ali boste našli pravo ljubezen?

Pošljite SMS s ključno besedo:

LJUBEZEN6 na 3883
in izvedite takoj!

 

 
KARIERA IN FINANCE
Je denar ključ do sreče?

_140.JPG

Se boste rešili finančnih težav? Kaj vam pravijo karte?

Pošljite SMS s ključno besedo:

FINANCE6 na 3883
in izvedite takoj!

 

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop

Potrebujete nasvet ali namig iz horoskopa za tekoči teden? Potem ste na pravem mestu. Tedenski horoskop najdete v zavihkih na levi, kjer lahko izberete svoje horoskopsko znamenje in si vsak teden preberete, kaj vam tedenski hroskop napoveduje za teden ki prihaja. Znamenje horoskopa, v katerem se rodimo, zaznamuje naše osebnost in obnašanje ter nas hkrati razlikuje od oseb, ki so rojene pod drugim znamenjem horoskopa. Medtem ko obstajajo splošne značilnosti posameznih horoskopskih znamenj, lahko astrologi napovejo tudi, kaj nas čaka v prihajajočem tednu na različnih področjih našega življenja v tedenskem horoskopu.

 

Tedenski horoskop za prihajajoči teden je objavljen vsak petek zjutraj in vam ponuja dober vpogled v prihajajoči teden – kaj vas čaka na področju ljubezni, dela, šole, denarja itd.

 

Za boljši pogled v vaš teden pošljite SMS z besedilom TAROT6 na 3883.

 

Če vas zanima več o horoskopu, kliknite na vir: HOROSKOP

Horoskop od 27.10.2014 do 3.11.2014


oven.jpgOVEN
Aktivno delovanje energij bo vplivalo tudi na vas. Malo boste zmedeni, vendar polni pozitivnih občutkov in volje do življenja. Vezani pazite, da ne boste prehitro začeli resno razmišljati o novi osebi, ki vstopa v vaše življenje, saj bi si lahko nakopali težave. Na področju dela pa le sprejmite nove naloge, pri njih boste zelo uspešni. Prav tako se boste dobro počutili, ker boste ušli stari rutini. Finance boste imeli pod nadzorom vse do konca tedna, za vikend pa nikar ne pretiravajte, čeprav si boste želeli vsega dobrega, kar se vam bo ponudilo. Nekje sredi tedna boste šli skozi prehodno obdobje nekoliko slabšega počutja, ko boste predvsem utrujeni in zaspani. Ne ženite se preveč in dovolj počivajte, pa se vam bodo moči hitro povrnile.

bik.jpgBIK
Ta teden lahko pričakujete nekaj pomembnih novosti na finančnem področju, ki vas bodo sprva sicer zmedle, nato pa jih boste več kot dobro izkoristili. Uporabne informacije poiščite pri strokovnjaku, razni laični nasveti vas bodo le še bolj zbegali. Kljub temu, da bo posledično začetek tedna za vas precej naporen, si bo vaša denarnica lepo opomogla. Zanimivo dogajanje pa vas čaka tudi na čustvenem področju, kjer bo vašo pozornost pritegnila igra izmikanja in namigovanja. Bolj, kot nečesa ne boste mogli dobiti, bolj si boste to želeli in sanjarili le še o tem. Vezani boste prav zato stopili še korak dlje od partnerja, pa tudi samski ne boste dosegli kakega realnega napredka. Šele proti koncu tedna boste spet stopili na realna tla.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

dvojcka.jpgDVOJČKA
Čaka vas dobra novica, ki bo vplivala na vašo kariero. Potrudite se in dajte v tem tednu vse od sebe, da bi dosegli spremembo, ki si je želite. Podporo boste našli pri osebi, od katere tega ne bi niti najmanj pričakovali. Na ljubezenskem področju pa novosti sicer še ne bo, se bodo pa odprle določene stare zadeve, za katere je že skrajni čas, da jih razčistite. Tisti, ki še vedno razmišljate o svojih bivših, boste končno lahko potegnili črto in šli naprej. Brez določenih bolečih spominov žal ne bo šlo, priložnosti za pogovor s prijatelji pa vam tudi ne bo manjkalo. Čez vikend boste že boljše volje, nikar pa ne pretiravajte z divjimi zabavami, da si ne boste nakopali novih težav, še preden ste zares razčistili stare. Tudi denarnica vam bo hvaležna, če boste malo bolj varčni.

rak.jpgRAK
Ne pozabite na svoje bližnje, čeprav vas bodo skozi ves teden vsi zasipali z obveznostmi in odgovornostmi. Marsikaj, kar ste v preteklosti pometli pod preprogo, boste morali razrešiti prav v tem tednu. Če boste stresali slabo voljo okoli sebe, se vam obetajo tudi prepiri z vašimi najbližjimi, nadrejeni pa vam bodo tako ali tako dihali za ovratnik. Sredi tedna boste lahko dolgo in zbrano delali, izkoristite to in uredite stvari tako, kot je treba. V tem primeru si lahko obetate sproščen konec tedna, pa tudi v službi se bo situacija postopoma umirila. Posledice napetosti pa se bodo pri vašem počutju pokazale z zamikom, zato se boste nadvse razveselili umirjene nedelje, marsikdo med vami pa bo tudi v soboto bolj kot ne počival in si nabiral novih moči.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

lev.jpgLEV
V vaše življenje vstopa nova oseba, ki vas ne bo pustila hladnih. Po eni strani vas bo jezila s svojo neodgovornostjo, po drugi strani pa vas bo v marsičem spominjala na vas. Tudi zato boste ta teden veliko razmišljali o sebi in o tem, kaj si drugi mislijo o vas. Če obžalujete neko dejanje iz preteklosti, še vedno ni prepozno, da se opravičite ali obnovite odnos, ki je bil zadnje čase odrinjen v ozadje. Kar zadeva vaše počutje, pa se vam nedavne spremembe vaših življenjskih navad še ne bodo obrestovale. To vas bo jezilo in morda boste celo prehitro odnehali, kajti na dolgi rok bi bili vsekakor zadovoljni z rezultatom. Konec tedna boste preživeli aktivno ali celo pustolovsko. V dobri družbi vam bo čas še prehitro minil, zato pazite, da ne boste prepozno hodili spat.

devica.jpgDEVICA
Ta teden vam ne bo prinesel nič posebnega, če ne boste pripravljeni narediti prvega koraka. Ne le v ljubezni, pač pa tudi na vseh drugih področjih boste morali sami sprožiti dogajanje in ga tudi usmerjati, kar vas bo stalo precej energije. Potrebovali boste nekoliko več počitka, pa tudi čas za razmislek bo ta teden nujno potreben. Predvsem impulzivne odločitve v kakih jeznih trenutkih vam gotovo ne prinašajo nič dobrega, zato še zlasti sredi tedna res trikrat globoko vdihnite, preden spregovorite. Že tako se bo marsikatera obljuba, ki jo boste dali v tem tednu, izjalovila, pa tudi za poslovne dogovore ne bo najbolj ugodno, če se niste vsega dogovorili že prej. Konec tedna pa vam prinaša nekaj več ležernosti, predvsem si boste želeli nežnosti v dvoje.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

tehtnica.jpgTEHTNICA
Nekdo ali nekaj, kar se vrača v vaše življenje, vam ne prinaša nič dobrega. Ker boste sploh v začetku tedna na splošno bolj čustveni, to lahko povzroči močne reakcije ali vam celo omaje samozavest. Priznajte si, da ste to že prerasli in se pogumno odpravite naprej. Na finančnem področju boste imeli veliko podpore za uresničitev svojih načrtov, pa tudi v službi se bodo stvari precej ugodno razvijale. Le nikar se ne prepuščajte samopomilovanju, to bi bistveno poslabšalo vaše počutje in vas spet pahnilo v neko monotono žalostno obdobje. Raje poiščite bolj koristen način za preživljanje prostega časa. Če ste razmišljali o prenovi ali preureditvi stanovanja, bo ta teden kot nalašč, pa še bolje se boste počutili. Zaupajte svojim kreativnim idejam, ki bodo sredi tedna kar deževale. Ne skoparite z barvami in brez pomislekov odvrzite staro šaro.

skorpijon.jpgŠKORPIJON
Ta teden boste predvsem v fazi izboljševanja in popravljanja vsega, kar se ne obnese po vaših pričakovanjih. Že res, da boste imeli tudi izjemno visoka merila in da zlepa ne boste zadovoljni, po drugi strani pa boste v roke dobili marsikaj, kar je resnično potrebno popravila. Proti koncu tedna boste že tako uspešni, da vas bodo celo drugi prosili za pomoč, sami pa si boste vedno bolj želeli, da bi vendarle že imeli malo miru in tišine. Vaše počutje bo malce nihalo, nagajala vam bo predvsem živčnost. Marsikdaj bo vaš jezik prehiteval možgane, zato le pazite, da ne boste sredi tedna močno prizadeli ljubljene osebe. Na finančnem področju pa le pazite, na vidiku so neki večji izdatki. Nikakor si ne morete privoščiti kakega pretiranega zapravljanja!

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

strelec.jpgSTRELEC
Nekaj ljubezenskih težav, ki ste jih doslej uspeli odrivati na stranski tir, bo ta teden zahtevalo svoj epilog. Za vezane to lahko pomeni, da boste imeli nekaj napornih pogovorov s partnerjem, vendar se vam splača potruditi. Tudi samski boste morali biti vztrajni v zvezi z neko osebo, ki ji boste težko razložili, da vas ne zanima. Proti koncu tedna se bodo stvari še dodatno stopnjevale in dosegle mejo vaših živcev, zato bo tudi vikend naporen in poln drobnih težav. Marsikaj, kar običajno opravite z lahkoto, bo ta teden terjalo od vas več natančnosti in potrpljenja. Vaše počutje bo zato slabše kot običajno, zato še tem bolj poskrbite zase. Nikar ne imejte slabe vesti, če si boste po napornem tednu privoščili kaj samo zase. Prijalo vam bo.

kozorog.jpgKOZOROG
Začutili boste, da ste točno tam, kjer morate biti in se podali v nov teden polni optimizma in notranjega miru. To vam bo pomagalo, da boste naporno obveznost sredi tedna opravili več kot odlično, privoščili pa si boste tudi pošteno proslavljanje. Ta teden boste srečali nekaj ljudi, ki jih že dolgo niste videli, in si brez slabe vesti vzeli čas zanje. Marsikateri večer se bo zavlekel, zato boste malce utrujeni, a kljub temu skoraj vedno dobre volje. Brez godrnjanja boste opravili celo nekaj dodatnih obveznosti in priskočili na pomoč praktično vsakomur, ki vas bo prosil. Nikar pa ne zapostavljajte zdravega življenjskega sloga, predvsem na področju prehrane. Če se boste odločili za shujševalno kuro, nikar ne pretiravajte. Stradanje se vam prav gotovo ne bo obrestovalo.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

vodnar.jpgVODNAR
Začutili boste, da je pravi čas za korak naprej, zato vam bo ta teden prinesel marsikaj novega. Najbolje vam bo šlo na praktičnem področju, na čustvenem pa boste malo preveč hiteli in si zato nakopali nekaj dodatnih ovir. Vezanim se bo verjetno zdelo, da je vaš partner preveč trmast in nepripravljen na vsakršne spremembe, pa tudi samski boste težko našli koga, ki bi se bil pripravljen spustiti z vami v čustvene vrtince. Na finančnem področju pa vam bo hitro razmišljanje in okreten jezik prišel še kako prav, pa tudi znali se boste dogovoriti tako, da bo za vas tudi na dolgi rok najbolje. Le v zvezi s svojim počutjem bodite malo bolj previdni in ne pretiravajte. Večkrat boste namreč tako zaposleni, da še opazili ne boste, da ste lačni, žejni ali izčrpani.

ribi.jpgRIBI
Slabe novice, ki jih boste dobili v začetku tedna, bodo sčasoma nekoliko izzvenele, zato nikar ne pretiravajte s svojo reakcijo. Preden zaženete paniko, se vsaj prepričajte, če ni cela zgodba le nekoliko prenapihnjena. Pa tudi na splošno se boste ta teden vsega lotevali s polno paro, zato vas bodo določene obveznosti močno izčrpavale. Vsekakor se uprite in ne nosite dela domov. Nujno boste potrebovali čas zase in za razmišljanje, drugače se vam obeta več nepremišljenih napak in slabih odločitev. Sicer bo skozi ves teden v vaši bližini tudi oseba, ki se bo zelo trudila, da do tega ne bi prišlo in prav je, da ji ob priložnosti pokažete svojo hvaležnost. Še posebno vaše finance bodo bistveno bolje preživele ta teden, če boste poslušali nasvete in jih upoštevali.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja