ANGELSKE KARTE

angel_140.jpg

Kaj vam danes sporoča vaš angel? 

Pošljite SMS
ANGEL6 na 3883

 

 

 
VEDEŽEVANJE POROKA

poroka_125.jpg

Se bosta poročila?

Pošljite SMS s ključno besedo:

POROKA6 na 3883
in izvedite takoj!

 
VEDEŽEVANJE LJUBEZEN 
Kako najti pravo ljubezen?

par_125.jpg

Ali boste našli pravo ljubezen?

Pošljite SMS s ključno besedo:

LJUBEZEN6 na 3883
in izvedite takoj!

 

 
KARIERA IN FINANCE
Je denar ključ do sreče?

_140.JPG

Se boste rešili finančnih težav? Kaj vam pravijo karte?

Pošljite SMS s ključno besedo:

FINANCE6 na 3883
in izvedite takoj!

 

kosmika_trgovina_darila_za_novo_leto_1.png

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop

Potrebujete nasvet ali namig iz horoskopa za tekoči teden? Potem ste na pravem mestu. Tedenski horoskop najdete v zavihkih na levi, kjer lahko izberete svoje horoskopsko znamenje in si vsak teden preberete, kaj vam tedenski hroskop napoveduje za teden ki prihaja. Znamenje horoskopa, v katerem se rodimo, zaznamuje naše osebnost in obnašanje ter nas hkrati razlikuje od oseb, ki so rojene pod drugim znamenjem horoskopa. Medtem ko obstajajo splošne značilnosti posameznih horoskopskih znamenj, lahko astrologi napovejo tudi, kaj nas čaka v prihajajočem tednu na različnih področjih našega življenja v tedenskem horoskopu.

 

Tedenski horoskop za prihajajoči teden je objavljen vsak petek zjutraj in vam ponuja dober vpogled v prihajajoči teden – kaj vas čaka na področju ljubezni, dela, šole, denarja itd.

 

Za boljši pogled v vaš teden pošljite SMS z besedilom TAROT6 na 3883.

 

Če vas zanima več o horoskopu, kliknite na vir: HOROSKOP

Horoskop od 7.8.2017 do 13.8.2017

 

oven.jpgOVEN
Tako kot boste pričeli teden, ga boste tudi zaključili. Venomer imejte v glavi, da kar sejete, tudi žanjete. To velja še posebej za področje medosebnih odnosov, ki bodo v tem tednu precej na udaru. Ukvarjali se ne boste le s tistimi na področju ljubezni, vendar vam bodo mnogo časa vzeli tudi prijateljski in družinski odnosi. Bodite nežni in ljubeči, kljub temu pa se ostro postavite zase, v kolikor bo to potrebno. Pomemben bo način. V službi in pri poslu boste v teh dneh dokaj produktivni, saj boste zaključevali pomembne zadeve. Če finančna nagrada ne bo zadovoljiva, nikar ne bodite tiho. Obrnite se na nadrejene in si priborite več. Ne ozirajte se na nevoščljivost sodelavcev.

bik.jpgBIK
Posledicam se ne boste mogli izogniti, saj veste, da je potrebno za vsako stvar prevzeti odgovornost. Ko boste enkrat sprejeli tako drastično odločitev, poti nazaj ne bo, zato si vzemite čas za temeljit premislek, preden se boste dokončno odločili za nekaj takšnega. V sredini tedna vas najbolj pestro dogajanje čaka na službenem področju, kjer vam bodo neprestano nalagali nove obveznosti in naloge, četudi do sedaj niste bili pristojni za njih. Ne vzemite tega kot obremenitev, ampak kot izziv, saj boste z njimi nedvomno pridobili ogromno novega znanja, ki vam bo v prihodnje še kako koristilo. Če boste uspešni, pa ne bodite preskromni in pričakujte tudi pripadajočo denarno nagrado. Ljubezensko področje vam v tem tednu ne bo najbolj naklonjeno, zato nikar ne drezajte v karkoli.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

dvojcka.jpgDVOJČKA
V tem tednu vam nasmeh z ustnic kar ne bo izginil. Večina stvari na ljubezenskem področju vas bo spravila v dobro voljo. Morda bosta s partnerjem končno našla skupni jezik in začela ustvarjati skupno prihodnost ali pa bo na vrata potrkala stara ljubezen. Pazite pa se le prenagljenosti, da vas ne bo speljala na stranska pota. Ostanite modri in stojte za svojimi cilji ter odločitvami, kar velja tudi za poslovno področje. V sredini tedna boste seznanjeni z novim načinom dela, s katerim se vsaj sprva nikakor ne boste strinjali. Kmalu pa boste spoznali njegove prednosti, zaradi česar se boste proti koncu tedna že veselili novih rezultatov. Obstaja verjetnost pojava alergij, zato bi bilo dobro, da bi poskrbeli za preventivo.

rak.jpgRAK
Obstaja veliko rešitev, vi morate le izbrati najbolj primerno. Te pa ne boste našli, v kolikor boste želeli doseči nekaj na silo. Delujte premišljeno in preudarno, pa se bo nedvomno v tem tednu vse postavilo nazaj na svoje mesto. V prvih dneh tedna sicer lahko pričakujete manjšo spremembo v službi. Lahko da boste zamenjali delovno mesto ali pa vam bodo ponudili napredovanje. V vsakem primeru bo nekaj pozitivnega, morda celo nekaj, kar si želite že dalj časa. V sredini tedna pa se boste povečini posvečali dogajanju v zasebnosti. S partnerjem sta prišla do pomembnih zaključkov, na podlagi katerih sta začela graditi prihodnost. Četrtek bo še posebej primeren za načrtovanje in organizacijo. Samski pa boste na svoj račun prišli v soboto in nedeljo.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

lev.jpgLEV
Razrešite situacijo na čustvenem področju, saj veste, da tako ne bo šlo več naprej. Sprejmite tveganje in se pogovorite o prihodnosti vašega odnosa. V nasprotnem primeru boste še veliko časa preživeli z nekom, ki vas ne bo čustveno dopolnjeval, niti vam ne bo dajal varnosti, po kateri hrepenite. Ne bodite naivni in spregovorite. Bolj tekoče se bodo stvari odvijale v sredini tedna, predvsem pa boste imeli več sreče na poslovnem področju. Še posebej če ste nedavno pričeli z delom na novem delovnem mestu, si lahko obetate nadvse strm vzpon. Ne boste namreč le vi tisti, ki se boste učili, ampak boste v nov kolektiv prinesli precejšnjo mero znanja in svežine. Seveda pa lahko pričakujete nenadno spremembo tudi na finančnem področju. Le tako naprej!

devica.jpgDEVICA
Pričakovali boste veliko več, kot boste na koncu dobili. Da se boste izognili velikemu razočaranju razmišljajte čim bolj realno. V službi boste morali sprejeti tudi tuje delo, s tem pa boste površno opravili svojega. Svojim sodelavcem pokažite, da imate tudi vi ostro postavljene meje, ki jih ne boste prekoračili. Postavite se zase. V sredini tedna vas čaka nadvse prijetno presenečenje v ljubezni, kar bo ponovno prebudilo metuljčke v trebuhu. Tudi sicer vam bo Lunin vpliv prinesel same prijetne zadeve. Vendar pa kljub temu ne bodite naivni, da ne boste zaupali napačni osebi. Naj dokaže, da je vredna vašega zaupanja. Proti koncu tedna vas čaka nov izziv, ki vam bo vzel veliko energije, vendar se vam bo vse skupaj obrestovalo.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

tehtnica.jpgTEHTNICA
Pred vami je odličen teden, poln dogajanja. Tako na zasebnem področju kot poslovnem boste polni zadovoljstva. Skorajda nič vas ne bo moglo vreči iz tira, saj boste samozavestni in polni optimizma. Ugotovili boste, da je ravno to ključ do uspeha, zato boste obdržali takšno miselnost tudi v prihodnje. Kljub temu pa teden ne bo popolnoma brez zapletov, le razreševali jih boste neprimerno lažje kot običajno. Že v ponedeljek se boste znašli v sporu z enim od sodelavcev, ki pa ga boste prav spretno rešili in tako se boste izognili nadaljnjim zapletom. Sredina tedna bo na službenem področju sicer bolj mirna, vendar pa se težave in križi kažejo v ljubezni. Ker s partnerjem ne premoreta veliko prostega časa, se luknje v odnosu kar povečujejo. Odpravita jih.

skorpijon.jpgŠKORPIJON
Zadnje čase je v vašem življenju preveč stresa, zato morate nujno poiskati nek konjiček, ob katerem se boste sprostili. Le tako boste odgnali vsakdanje skrbi. Dobro bi bilo tudi, da bi naredili več za svoje telo. Spremenite jedilnik, saj vam bo drugače dolgoročno uživanje tako nezdrave prehrane začelo resno škodovati. Otresite se balasta, ki ga ne potrebujete. Prav tako pa naredite tudi v vašem zasebnem življenju. Okoli vas so se nabrali ljudje, ki jih ne potrebujete in vam le jemljejo energijo. Ugotovite, katere stvari so v življenju resnično potrebne. Komaj boste čakali na konec tedna, ko boste ponovno videli ljubljeno osebo. Skrajni čas je že, da stopite iz teme in ji zaupate svoja čustva. Kar pogumno!

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

strelec.jpgSTRELEC
V prihodnjih dneh bo vaše počutje dokaj nepredvidljivo, saj boste skakali iz ene skrajnosti v drugo. V trenutku se boste lahko iz največjega veseljaka prelevili v pravega sršena. Skušajte najti in obdržati neko ravnovesje, drugače bo vaše obnašanje začelo negativno vplivati tako na vaše zdravje kot na odnose z bližnjimi ljudmi. V službi vam bo prijetno, saj boste obveznosti in naloge opravljali z lahkoto. Poleg tega pa boste pri nekem pomembnem projektu pomagali sodelavcu, ker sam ne bo zmogel. S tem si boste odprli marsikatera vrata. V drugi polovici tedna boste želeli svoj prosti čas preživeti v družinskem krogu, vendar se vam bo zdelo, da nihče nima časa za vas. Bodite potrpežljivi in razumevajoči.

kozorog.jpgKOZOROG
Preden boste novico razširili, se prepričajte, da je resnična. Zamera, ki bi nastala, če bi širili laži, bi bila dolgotrajna in ne bi je mogli kar tako odpraviti. Prva polovica tedna bo minila precej mirno, kar pa se bo že v sredo ali četrtek spremenilo. Takrat boste vedno bolj uporniški in neprilagodljivi. Če ste vezani, se vam na ljubezenskem področju obeta kar nekaj nesporazumov. Pazite, da partnerju ne boste rekli česa, kar bi kasneje utegnili obžalovati. Raje potrpite, pa bo slaba volja minila. Proti koncu tedna vam bo ljubezen nedvomno precej bolj naklonjena. Takrat bo iz vas kar puhtela nežnost, s čimer boste lahko popravili nastalo situacijo. Z denarjem v tem tednu ne boste imeli dosti opravka, saj ste ga pospravili nekam na varno. Dobro razmislite o predlogu, ki ga boste prejeli.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

vodnar.jpgVODNAR
Besede se bodo kar cedile iz ust nekoga, ki vas bo skušal prepričati v svoj prav, a nikar ne bodite naivni. Pogovorite se z nekom, ki se dobro spozna na to področje in kaj hitro boste spoznali, da vam skuša prodati meglo. S takimi ljudmi se nikoli ne ukvarjajte predolgo, saj vam ne morejo prinesti nikakršnih koristi. Teden boste sicer pričeli dobro, saj bo ponedeljek nadvse primeren za zbrano intelektualno delo. Vaša koncentracija bo na višku, zato boste z navdušenjem opravljali vse, kar vam bodo naložili. Dela vam namreč ne bo zmanjkalo. V sredini tedna pa le sprostite energijo in pokažite navdušenje. Zabavajte se in osvajajte, saj bo čas več kot primeren za to. Če ne prej, se vam za konec tedna obetajo spremembe v zasebnosti.

ribi.jpgRIBI
Prijetno obdobje se bo nadaljevalo, pravzaprav boste vedno bolj uživali v vsem dogajanju, še posebno na zasebnem področju. Še posebej tisti, ki ste sveže zaljubljeni, vaših misli ne boste mogli preklopiti na nič drugega, mislili boste le na vašo novo ljubezen. Vezani pa boste s partnerjem načrtovali pomembne in odločilne načrte za prihodnost in nič vas ne bo moglo odvrniti od tega, niti neka neprijetna novica, ki jo boste prejeli od znanca ali znanke. V kolikor partnerju popolnoma zaupate, se sploh ne boste ozirali nanjo, nekaj težav pa bo povzročila vsem tistim, ki imate v tem trenutku že rahlo načeto zaupanje. Ne dovolite, da bi vam brezpredmetno klevetanje uničilo načrte. Vsaj v drugi polovici tedna več časa namenite službenemu področju. Posel ste že zdavnaj že čisto zapostavili.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja