ANGELSKE KARTE

angel_140.jpg

Kaj vam danes sporoča vaš angel? 

Pošljite SMS
ANGEL6 na 3883

 

 

 
VEDEŽEVANJE POROKA

poroka_125.jpg

Se bosta poročila?

Pošljite SMS s ključno besedo:

POROKA6 na 3883
in izvedite takoj!

 
VEDEŽEVANJE LJUBEZEN 
Kako najti pravo ljubezen?

par_125.jpg

Ali boste našli pravo ljubezen?

Pošljite SMS s ključno besedo:

LJUBEZEN6 na 3883
in izvedite takoj!

 

 
KARIERA IN FINANCE
Je denar ključ do sreče?

_140.JPG

Se boste rešili finančnih težav? Kaj vam pravijo karte?

Pošljite SMS s ključno besedo:

FINANCE6 na 3883
in izvedite takoj!

 

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop

Potrebujete nasvet ali namig iz horoskopa za tekoči teden? Potem ste na pravem mestu. Tedenski horoskop najdete v zavihkih na levi, kjer lahko izberete svoje horoskopsko znamenje in si vsak teden preberete, kaj vam tedenski hroskop napoveduje za teden ki prihaja. Znamenje horoskopa, v katerem se rodimo, zaznamuje naše osebnost in obnašanje ter nas hkrati razlikuje od oseb, ki so rojene pod drugim znamenjem horoskopa. Medtem ko obstajajo splošne značilnosti posameznih horoskopskih znamenj, lahko astrologi napovejo tudi, kaj nas čaka v prihajajočem tednu na različnih področjih našega življenja v tedenskem horoskopu.

 

Tedenski horoskop za prihajajoči teden je objavljen vsak petek zjutraj in vam ponuja dober vpogled v prihajajoči teden – kaj vas čaka na področju ljubezni, dela, šole, denarja itd.

 

Za boljši pogled v vaš teden pošljite SMS z besedilom TAROT6 na 3883.

 

Če vas zanima več o horoskopu, kliknite na vir: HOROSKOP

Horoskop od 1.9.2014 do 7.9.2014


oven.jpgOVEN
Prijatelj vas bo prosil za pomoč. Čeprav boste na začetku oklevali, se boste odločili pravilno. Na splošno boste v tem tednu prisiljeni vzeti stvari v svoje roke. To je namreč edini način, da pridete do želenih sprememb. Samo od sebe se ne bo nič zgodilo, zato ne pustite, da drugi vodijo vaše življenje. Samo vi imate pravico do tega, zato se odločno postavite po robu vsem, ki vam bodo solili pamet. Seveda pa morate tudi vi njim dopustiti svobodno voljo. V sredini tedna lahko pričakujete srečanje z osebo, s katero ste nedavno prekinili stike. Ker vajin razhod ni bil nujno prijazen, bodite pripravljeni na nekaj neprijetnih trenutkov. Če se želite pokazati v najboljši luči, bodite naravni. Tako ali tako je čas, da postavite zamere na stran. Le tako boste lahko šli naprej.

bik.jpgBIK
Ta teden bodo v ospredju čustva. Vezanim se obetajo težave na ljubezenskem področju, saj s partnerjem ne bosta uspela najti skupnega jezika niti glede najbolj vsakdanjih stvari. Občutek boste imeli, da se je med vaju postavila ogromna ovira, ki je ne znata premostiti. Lahko, da bo šlo le za krizno obdobje, ki bo prešlo, kljub temu pa boste resno razmišljali o prekinitvi partnerskega razmerja. Težave v zasebnem življenju pa bodo sprožile celo vrsto sprememb na ostalih področjih, kar vam bo vse skupaj le še otežilo. Težko se boste potolažili, a edina rešitev je, da potrpežljivo čakate, da naporno obdobje mine. Ne glede na to, kaj se bo zgodilo, verjemite, da se bo v prihodnosti izkazalo za dobro. Na ta način spoznavate sebe in svoje potrebe, kar boste s pridom uporabili v prihodnosti.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

dvojcka.jpgDVOJČKA
V prvi polovici tedna vas bodo ljudje na vse načine poskušali speljati z začrtane poti. Pozorni bodite na to in se ne pustite zmesti. Samo vi veste, kaj si želite, zato nikar preveč ne popuščajte. Proti sredini tedna vas lahko negativno preseneti neka izguba na finančnem področju. Lahko da bo prišlo do težav pri vlaganju ali pa boste po nerodnosti izgubili nekaj denarja. Ne bo odveč, če boste nekoliko bolj pozorni pri ravnanju z denarjem in svojim imetjem. S partnerjem se bosta zapletla v konflikt, iz katerega nikakor ne bosta našla izhoda. Morda je bolje, da vse skupaj prespite in pustite, da čas naredi svoje. Prej ali slej se bo rešitev pokazala sama od sebe. Sprva pa vas bo prepir tako iztiril, da boste resno razmišljali o koncu zveze. Ne sprejemajte odločitev, kadar ste razburjeni.

rak.jpgRAK
V glavi si boste postavljali namišljene meje, kar vam ne bo prav nič koristilo. Z njimi si boste le zaprli že odprta vrata. Če boste začeli delati v novi službi ali na novem projektu, pazite, da ne boste že takoj predrzni. Pustite, da vam predstavijo svoje pogoje, šele nato predlagajte popravke. Če boste optimistični in aktivni, vas čaka uspešen teden. V vsakem primeru ne dovolite, da vas prevzame pasivnost, saj se samo od sebe ne bo nič zgodilo. V sredini tedna vas utegne zaskrbeti nekaj na finančnem področju, kar se bo, če boste ravnali razumsko, hitro razrešilo. Ob vsem tem obstaja velika verjetnost, da vas nekdo zaprosi za denar. Ugodite mu le v primeru, da mu močno zaupate, saj boste ravno v tem času najbolj izpostavljeni goljufijam. Konec tedna poskrbite za sprostitev.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

lev.jpgLEV
V tem tednu boste odkrili prednosti in slabosti svoje nedavne odločitve. Če jo boste obžalovali, morate vedeti, da poti nazaj ni. Najbolje, da se sprijaznite z njo in verjamete, da vam bo v prihodnosti prišla prav. In res je tako. Četudi še nekaj časa ne boste imeli priložnosti spoznati njenega resničnega namena, bodite potrpežljivi. Prva polovica tedna ne bo minila po načrtih. Občutek boste imeli, da vse poteka ravno obratno od tistega, kar ste si zamislili. V drugi polovici tedna boste nekoliko bolj prenagljeni in lahkoverni, zato kake večje odločitve raje odložite ali pa se o njih posvetujte. Pazite se vseh ljudi, ki bodo okoli vas prodajali meglo. Veliko jih bo. Konec tedna bo izredno primeren za nove načrte, saj vam prinaša energije rasti in razvoja.

devica.jpgDEVICA
V neki situaciji boste odreagirali nadvse burno, kar pa ni najbolj pametno. Skušajte uporabiti razumski pristop in se ne razburjajte preveč. S takim načinom boste dosegli veliko več. Na splošno bodo v tem tednu v ospredju malenkosti, ki vas lahko pripeljejo do uspehov in vam razširijo obzorja. Pomembno je, da ste pozorni nanje ter jim ne pripisujete premajhne vrednosti. V sredini tedna se utegnete zaplesti v konflikt na službenem področju, zaradi katerega boste morali kasneje plačati visoko ceno. Bodite premišljeni in ne dovolite, da bi vam besede ušle izpod nadzora. Vaše počutje bo v tem tednu odlično, zato je to tudi nadvse primeren čas, da se lotite stvari, za katere sicer nimate dovolj poguma ali moči. Svet se odpira pred vami, zato ga sprejmite z odprtimi rokami.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

tehtnica.jpgTEHTNICA
Sedanjost pri vas trenutno ne bo imela velike teže, saj se boste nenehno ukvarjali s preteklostjo. Neprestano boste razmišljali o dogodkih, ki bi jih po vašem morali speljati drugače. Ne zavedate pa se, da ste izbrali edino pravo pot, zato bodite ponosni nase in na svoje uspehe, čeprav jih morda še ne vidite popolnoma jasno. Sčasoma se bo slika zbistrila, le potrpežljivi morate biti. Na splošno boste v tem tednu popolnoma zaposleni. V službi se boste soočili s pomembnim izzivom, ki ga boste na vsak način želeli opraviti odlično. Ne pustite se zavesti, ko vam bo nekdo predlagal lahke, a kratkoročne rešitve. Zavedajte se, da imate okoli sebe kar nekaj zavistnežev, zato ni vsak nasvet dobronameren. Za konec tedna pa partnerja ali prijatelja povabite ven.

skorpijon.jpgŠKORPIJON
Če boste uporniški, si boste zaprli marsikatera vrata in si samo še otežili življenjske lekcije, ki so pred vami. Bodite hvaležni za priložnosti, ki so vam dane, in jih s pridom izkoristite. Prva polovica tedna bo potekala utečeno, skoraj nič novega se ne bo zgodilo. To bo v vas hitro povzročilo dolgočasje in nelagodje. Popoldneve ali večere si popestrite s športnimi in kulturnimi aktivnostmi, da boste razbili rutino in izboljšali svoje počutje. Tudi službeno področje bo po dolgem času ponovno stabilno, zato si boste mirno lahko vzeli malce več prostega časa. Druga polovica tedna pa bo precej bolj razgibana, saj se vam obeta zanimivo dogajanje na zasebnem področju. Vezani boste ob popoldnevih uživali s svojim partnerjem, samskim pa se obeta nekaj novega. Bodite bolj zaupljivi do nekega znanca.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

strelec.jpgSTRELEC
Tisti, ki ste rojeni v strelcu, se boste končno sprijaznili z dejstvom, da ste v neki situaciji popolnoma nemočni. Ne glede na to, kaj naredite, se bodo stvari odvile po svoje, zato res nima smisla, da komurkoli ali čemurkoli nasprotujete. Verjemite v višjo silo in vse bo dobro. Tako ali tako pa lahko že v sredini tedna pričakujete izboljšanje in večji vpliv na dogajanje okoli sebe. Nagrajeni boste za potrpežljivost in vztrajnost, proti koncu tedna p vam bo šlo že odlično od rok. Uspelo vam bo praktično skoraj vse, česar se boste lotili. Pazite pa se nekoga, ki vas bo skušal speljati s poti. Nikar se ne pustite zavesti, saj si lahko naredite težko popravljivo škodo. Raje z optimizmom in vero začnite vsak dan ter se ne ozirajte na ostale. Če ste samski, je skrajni čas, da greste v akcijo.

kozorog.jpgKOZOROG
Občutek boste imeli, da vas zapuščata navdih in intuicija, vendar je vaš strah popolnoma odveč. Izčrpani ste, zato ideje kar nočejo in nočejo priti. Nujno potrebujete počitek, predvsem več spanca. Poskrbite, da boste našli pravo ravnovesje med delom in prostim časom, saj je to najpomembnejše, kar trenutno potrebujete. Če boste storili tako, lahko že v prvi polovici tedna pričakujete pozitivne spremembe. V službi boste zbrani, vse vam bo šlo bolje od rok. Vaše odločitve bodo hitre in drznejše, kar bo še posebej razveseljevalo vaše nadrejene. Uredili si boste tudi ljubezensko življenje, saj boste veliko bolj spretni v komunikaciji, ki jo s partnerjem nujno potrebujeta. Samski boste konec tedna spoznali nekoga, ki bo razburkal vašo domišljijo.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja

vodnar.jpgVODNAR
Konfliktom v prvi polovici tedna se takorekoč ne boste mogli izogniti. Utrujeni boste in naveličani vseh obveznosti, ki jih imate. Pogrešali boste partnerja, prijatelje in domače, poleg tega se vam bo zdelo še, da vam nič ne gre od rok. Vendar na vašo srečo situacija sama po sebi ne bo kritična, le vi se boste predajali negativnim mislim. Skušajte se zamotiti in v prostem času početi stvari, ki vam poženejo kri po žilah ter vas napolnijo z energijo. Zadnje čase namreč popolnoma pozabljate na pomembnost vsakdanjega gibanja. Če imate partnerja, se vam bo z veseljem pridružil, le pobudo dajte. Če ste samski, pa na razgibavanje povabite prijatelja. Konec tedna lahko pričakujete zaključek nečesa, kar vas bo ponovno navdalo z optimizmom.

ribi.jpgRIBI
Preteklost je za vami, zato je čas, da se posvetite sedanjosti in prihodnosti. Ne pustite, da vam pretekli grehi jemljejo voljo in energijo. Sprejmite svoje izkušnje takšne, kakršne so, in iz njih potegnite le najboljše. Vsakdo dela napake in tudi vi jih lahko. Pomembno je le, da jih ne ponavljate, saj boste v tem primeru dobivali vedno težje preizkušnje. V prvi polovici tedna vam bodo ponudili nekaj, kar bo na prvi pogled nadvse mamljivo, vendar sredica skriva marsikatere pasti. Ne verjemite praznim in puhlim besedam, svojo odločitev večkrat pretehtajte. Sredina tedna vam bo precej bolj naklonjena, saj boste v družbi iskrenih in zaupanja vrednih ljudi. Skupaj se lahko povzpnete do uspeha, zato ne odlašajte s svojimi cilji. Konec tedna boste preživeli v družbi svojega partnerja ali nove ljubezni.

Pošljite TAROT6 na 3883 in poglejte kaj vam kažejo karte
Naše profesionalne sodelavke bodo takoj odgovorile na vaša vprašanja