ANGELSKE KARTE

angel_140.jpg

Kaj vam danes sporoča vaš angel? 

Pošljite SMS
ANGEL6 na 3883

 

 

 
VEDEŽEVANJE POROKA

poroka_125.jpg

Se bosta poročila?

Pošljite SMS s ključno besedo:

POROKA6 na 3883
in izvedite takoj!

 
VEDEŽEVANJE LJUBEZEN 
Kako najti pravo ljubezen?

par_125.jpg

Ali boste našli pravo ljubezen?

Pošljite SMS s ključno besedo:

LJUBEZEN6 na 3883
in izvedite takoj!

 

 
KARIERA IN FINANCE
Je denar ključ do sreče?

_140.JPG

Se boste rešili finančnih težav? Kaj vam pravijo karte?

Pošljite SMS s ključno besedo:

FINANCE6 na 3883
in izvedite takoj!

 

kosmika_trgovina_darila_za_novo_leto_1.png

NUMEROLOGIJA

Numerologija je veda, ki se ukvarja z vplivi, ki jih imajo števila na planet, na ljudi. Temeljna so števila od 1 do 9 in vsako ima svoj pomen. Vibracija oziroma energija, ki jo oddajajo, pomembno vpliva tudi na nalogo/usodo, ki jo moramo izpolniti v tem življenju, kaže pa se v številu življenjske poti. Pri numerološki analizi se sicer upoštevajo črke imena in priimka ter rojstni podatki. Ti so pokazatelji našega delovanja, karakterja, naših kreposti in šibkosti, prirojenih talentov, naše motivacije v življenju in življenjskega namena.

Numerologija pozna 9 osnovnih številk, vsaka pa ima svoj pozitiven in negativen pomen v značaju posameznika/-ce, odvisno od tega, kako posameznik pristopi k svojim življenjskim izzivom. детское постельное белье купить

Številka 1 je dinamična in zavestna. Pozitivne lastnosti številke 1 so samozavest, kreativnost in samostojnost. Negativne lastnosti pa so nihanja med samozavestjo in preveliko samozavestjo, zahtevnost, aroganca in sebičnost.

Številka 2 je čutna. Pozitivne lastnosti te številke so družabnost, dovzetnost in sposobnost uravnoteženja svojih potreb s potrebami drugih. Negativne lastnosti številke 2 pa so odvisnost, nemirnost, nesigurnost in pomanjkanje samozavesti.

Številka 3 je ekspresivna. Pozitivne lastnosti številke 3 so kreativno samoizražanje, domišljija in mnogostranost. Negativne pa so vznemirjenje, dvom v samega sebe, pretiravanje, netolerantnost, neodločnost in neodgovornost.

Številka 4 je fizična. Njene pozitivne lastnosti so organizacijske sposobnosti, praktičnost in samodisciplina. Negativne pa ali lenoba ali deloholizem ter težava s pozabljanjem preteklosti.

Številka 5 je nagonska. Pozitivne lastnosti številke 5 so hitre rekacije in odločna dejanja. Negativne lastnosti pa nestrpno obnašanje, neodgovorno upravljanje, zdolgočasenost in nemirnost.

Številka 6 je čustvena. Njene pozitivne lastnosti so sočutje, idealizem, kreativnost in vizija. Negativne lastnosti so pomanjkanje zadovoljstva, pomanjkanje sočutja, dominantno vedenje in vmešavanje.

Številka 7 je intuitivna. Njene pozitivne lastnosti so odkritost in zaupanje, pozornost do malenkosti in duhovitost. Njene negativne lastnosti pa so sumničenje, molčečnost, skepticizem, prevelika kritičnost in brezčutnost.

Številka 8 je čustvena. Pozitivne lastnosti so moč in močna prepričanja, motivacija in odločnost. Negativne latnosti pa nestrpnost, netoleranca, prenaporno delo in pomanjkanje planiranja.

Številka 9 je celotna in univerzalna. Pozitivne lastnosti številke 9 so sočutje, toleranca, potrpežljivost in humanitarsnot. Njene negativne lastnosti pa so sebičnost, svojeglavost, nepraktičnost in vznemirjenje.

Numerologija pozna teh 9 številk, ki so osnova numerologije in so odlično orodje v razumevanju nas samih in našega cikla življenja.