ANGELSKE KARTE

angel_140.jpg

Kaj vam danes sporoča vaš angel? 

Pošljite SMS
ANGEL6 na 3883

 

 

 
VEDEŽEVANJE POROKA

poroka_125.jpg

Se bosta poročila?

Pošljite SMS s ključno besedo:

POROKA6 na 3883
in izvedite takoj!

 
VEDEŽEVANJE LJUBEZEN 
Kako najti pravo ljubezen?

par_125.jpg

Ali boste našli pravo ljubezen?

Pošljite SMS s ključno besedo:

LJUBEZEN6 na 3883
in izvedite takoj!

 

 
KARIERA IN FINANCE
Je denar ključ do sreče?

_140.JPG

Se boste rešili finančnih težav? Kaj vam pravijo karte?

Pošljite SMS s ključno besedo:

FINANCE6 na 3883
in izvedite takoj!

 

kosmika_trgovina_darila_za_novo_leto_1.png

Kaj mi prinaša prihodnost? Se bova res poročila?

Z napovedovanjem prihodnosti se človeštvo ukvarja že od nekdaj. Mnogo tehnik vedeževanja je skozi čas izginilo, saj so le-te bile zelo skrbno varovane. Pri napovedih so še dandanes v uporabi različni pripomočki. Morda je med najbolj poznanimi in razširjenimi vedeževanje iz kart, omeniti pa je potrebno še yijing, vedeževanje z dlani, vedeževanje s kristali, iz kavne usedline in celo fižola – a tudi to še ni vse.

Vedeževanje iz kart

Vedeževalec, ki je vešč branja kart, pravzaprav »prevaja« njihovo simboliko v ljudem razumljivejši jezik, pri čemer se opira tudi na svoj notranji glas. Tega seveda ne gre enačiti z jasnovidnostjo. Za dobro napoved oziroma uvid v situacijo je zato potrebno tudi sodelovanje spraševalca – da razloži problem ali svojo težavo in postavi jasno, konkretno vprašanje. S pomočjo kart vedeževalec dobi celotno sliko dogajanja oziroma oris situacije. Nato nakaže, kaj se bo zgodilo, če spraševalec deluje po ustaljenih smernicah, ali pa skupaj poiščeta najprimernejšo pot do cilja. Pove lahko tudi, kakšne posledice bo prinesla na primer odločitev A in kakšne odločitev B.
V vsakem trenutku pa se je potrebno zavedati, da sta škarje in platno v rokah vsakega posameznika, zato je samo od njega odvisno, kakšno prihodnost si bo ustvaril. Jutri se namreč ustvarja danes, danes pa je posledica včerajšnjega dne, naših preteklih načinov razmišljanja in delovanja. In četudi vedeževalec uvidi potek dogajanja, je končna odločitev še vedno odvisna od posameznika oziroma spraševalca.