ANGELSKE KARTE

angel_140.jpg

Kaj vam danes sporoča vaš angel? 

Pošljite SMS
ANGEL6 na 3883

 

 

 
VEDEŽEVANJE POROKA

poroka_125.jpg

Se bosta poročila?

Pošljite SMS s ključno besedo:

POROKA6 na 3883
in izvedite takoj!

 
VEDEŽEVANJE LJUBEZEN 
Kako najti pravo ljubezen?

par_125.jpg

Ali boste našli pravo ljubezen?

Pošljite SMS s ključno besedo:

LJUBEZEN6 na 3883
in izvedite takoj!

 

 
KARIERA IN FINANCE
Je denar ključ do sreče?

_140.JPG

Se boste rešili finančnih težav? Kaj vam pravijo karte?

Pošljite SMS s ključno besedo:

FINANCE6 na 3883
in izvedite takoj!

 

kosmika_trgovina_darila_za_novo_leto_1.png

Ljubi, ne ljubi, LJUBI!istock_000006043091large.jpg

Metuljčki v trebuhu, ves čas nasmeh na obrazu, občutek nepopisne sreče in veselje v srcu, občutek, da lahko premikamo gore – to je pač zaljubljenost. In naj bo ta občutek še tako magičen, odnosi zahtevajo trdo delo.

Ampak pojdimo korak za korakom. Najprej je potrebno sploh ločiti med zaljubljenostjo in ljubeznijo. Pri slednji gre za vzajemno čustveno povezanost, medtem ko je zaljubljenost precej bolj intenzivna. Ko smo zaljubljeni, partnerja idealiziramo in ga vidimo brez napak. Šele takrat, ko ta občutek mine, vidimo človeka, kakršen je v resnici, in ga, kot takega, tudi sprejmemo – tako se rodi ljubezen.

Ljubezen in odnosi; kje se zatakne?

Če partnerja idealizirate in gojite idejo, da bo izpolnil vsa vaša pričakovanja, se raje takoj zbudite. Takšnega ne boste našli, zato je vse, kar lahko iz tega iztržite, zgolj razočaranje. Morate se 'prizemljiti', ostati na realnih tleh, in v razmerje vstopiti sproščeno.

V primeru, da je partner vaše popolno nasprotje, se s tem čim prej sprijaznite. Ne bo se spremenil in nikoli ne bo kot vi. Če kljub razlikam dobro shajata in znata najti kompromise ter se prilagoditi, ko je to treba – odlično, kar brez skrbi. A če temu ni tako, je morda bolj pametno poiskati partnerja, s katerim bosta našla skupni jezik.

Vedite tudi to, da v razmerje projicirate vse svoje strahove. Če se bojite, da vas bo partner prevaral, se bo zgodilo točno to. In ne pozabite, da je vsak človek vaše ogledalo. Kar nenehno kritizirate pri partnerju, vas najverjetneje moti pri vas samih. Zatorej, če želite samozavestnega, pozitivnega in ljubečega partnerja, postanite tudi sami takšni.

Predvsem pa ne pustite, da vas pretekle, lahko tudi negativne izkušnje in razočaranja zaznamujejo. Odpustite tisti osebi, ki vas je prizadela, in pozabite na preteklost. Preženite jezo in žalost, odprite srce za ljubezen. In zavedajte se, da ste je vredni!